MotylkowaOna
Fanka BB :)
Dziewczyny Ja dalej bez @, jutro zrobię test. Nie liczę na ciążę ale dla spokoju zrobię. Nawet nie mam kiedy pisać , praca, praca, praca, wiadomo.
Dziewczyny gratki <3
Dziewczyny gratki <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heh dziewczyny, moge sie do was prsylaczyc? Mam 22 lata, od rokustaramy sie o malenstwo I dalej Nic... Cytologia gr 3... Biopsja wyszla CIN2.. Za dwa tyg ide do szpitala to lekarka mi wytlumaczy co jest grane. Niestwty Tu w angki opieka jest okropna. A w poslce jestem raz do roju wiec nie mam jak sie porzadnie zbdac dobra wiadomosc, okres sie spoznia dwa dni. Jwat nadzieja. Po ostatnich staraniach bolalo mnie podbrzusze ok 2 tyg, a teraz spokoj. Tylko piersi bola. Wiec albo sie udalo, albo @ bedzie pozniej. W najgorszym wypadku cos sie dzieje ze mna...
Ja od owulacji przez parę ładnych dni miałam ból podbrzusza a czasami jajnika i bardzo wrażliwe skutki Później podbrzusze przestało boleć i ból pojawił się ponownie ok 23-24 dnia i trwa do dzisiajDziewczyny mam pytanie. Czy odczuwałyście cokolwiek w trakcie implantacji zarodka? Pytam, bo u mnie dziś 22 dc i miałam takie jakby bezbolesne miniskurcze (chyba) macicy. Mniej więcej podobne uczucie jak pierwsze ruchy maleństwa. Kurcze nie wiem czy to powód do zmartwienia... Cieszyć się nie będę bo za wcześnie. Poza tym strasznie senna i zmęczona dziś byłam, także dzień spędziłam bezproduktywnie... No nic jeszcze kilka dni...
Agusława, KulkaMM gratulacje serdeczne![]()
jeszcze czekam, cykle bywały 31 dniowe więc jeszcze wszystko może się zdarzyć czyli @ zawitacKotek a robiłaś już test? Czy jeszcze czekasz?