reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja czekam do 03.12 i to będzie 30dc,14dpo.
A 04.12 albo 01.12 jadę odebrać wyniki z cytologii. Mam nadzieję że będą dobre,wiecie że moim dwóm znajomym wyszły złe, bardzo źle.... :( Masakra co to się dzieje, i obie są takie młode, i teraz kuźwa ja się boję jak moje wyniki wyjdą
@k_e to testujemy razem :)

Pewnie masz krwawienie okołoowulacyjne :) a co do chłopa to dzisiaj go bzykniesz i mu przejdzie ;)
Ja się dzisiaj wyjątkowo źle czuję w 1dc. Masakra, brzuch mnie boli jakby miał za chwile eksplodować, samopoczucie w skali od 1 do 10=-5, do tego boli mnie kolano, idę na 15 na fizjoterapie. Nie wiem, jak ja to wytrzymam dzisiaj! Najchętniej to schowała bym się pod moja kołderką! Zauważyłam zbieżność, ze jak mam bolesna owulacje to i @ później bardziej doskwiera :) nie chce wam tu smęcić ale... niech mnie ktoś przytuli! [emoji849][emoji6]
No wlasnie go nie bzykne bo dzis w pracy a szedl na 7 i dopiero jutro o 7 skonczy. Wykorzystam go zaraz jak wroci z roboty by mu nerwy przeszly:)
I mocno Cie tulam bys sie lepiej poczula:*

To tak jak u mnie, ale bardziej u mnie w poniedziałek bo mnie lewy jajnik strasznie bolał i podbrzusze. U mnie żadnych plamienia nie ma. Ale może te plamienia u ciebie to dobry znak
Mnie w poniedzialek lewy jajnik bolal a we wtorek prawy i dlatego niewiem w ktory dzien dokladnie mialam owu. To bedziemy razem testowac:)

reklama
Dziewczyny, tez macie rewolucje w jelitach i oddajecie dwójeczkę częściej niż normalnie przy @? Czy to tylko ja jestem taka dziwna? [emoji23]

Do góry