Jotka_
Fanka BB :)
Powtórz dla świętego spokoju.Laskiii bo siedze w robocie i kminie. Ppwtarzac jutro test czy czekać?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powtórz dla świętego spokoju.Laskiii bo siedze w robocie i kminie. Ppwtarzac jutro test czy czekać?
Powtórz z pierwszego moczuLaskiii bo siedze w robocie i kminie. Ppwtarzac jutro test czy czekać?
Będę!Jeszcze sie zastanowie, ale w razie czego trzymajcie o 5.50 kciuki rano [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]
Powtórz! Ja kciuki trzymamJeszcze sie zastanowie, ale w razie czego trzymajcie o 5.50 kciuki rano [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]
Piękny! W razie gdyby się teraz nie udało (w co nie wierzę. Ma się udać) na następny raz napadam na Amazona, bo tam widziałam dużo większe ilości w dużo mniejszych cenach
Uda siw i nie ma innej opcji i Tobie i mi... i calej reszcie... z reszta ja musze do Bennki dołączyć, bo Polanczyk sie sam nie zorganizuje =PPiękny! W razie gdyby się teraz nie udało (w co nie wierzę. Ma się udać) na następny raz napadam na Amazona, bo tam widziałam dużo większe ilości w dużo mniejszych cenach
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom