AgaRS90
Fanka BB :)
Też sobie tego zazdroszczę [emoji16]Ale w każdym razie bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie musisz ściągać brzucha i legalnie możesz zwalić to na ciążę
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też sobie tego zazdroszczę [emoji16]Ale w każdym razie bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie musisz ściągać brzucha i legalnie możesz zwalić to na ciążę
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce Cie nakrecac poprostu, bo juz wiem jak to boliTak wiem, już łóżko dla mnie szykują. Jutro będzie rozwiązanie zagadki i wyjaśni się że mnie cycki w trąbę zrobiły. [emoji6]
...marzenia mają wielką moc...
Wiem kochana. Poczekamy do jutra do wieczora lub do soboty i będzie wiadomo. Ale dzięki za delikatne wybudzenie z amoku. [emoji12]Nie chce Cie nakrecac poprostu, bo juz wiem jak to boli
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Normalnie bym Cie kopla w zadek, ale to jeszcze nie ten poziom nakrecenia =PWiem kochana. Poczekamy do jutra do wieczora lub do soboty i będzie wiadomo. Ale dzięki za delikatne wybudzenie z amoku. [emoji12]
14 dni. Jutro @ teoretycznie. Ale w sierpniowej ciazy wyszedl test dopiero jak zaczelo aie poronienie po tygodniu od planowanej @Normalnie bym Cie kopla w zadek, ale to jeszcze nie ten poziom nakrecenia =P
Może jeszcze sie wyjasni.. jestes ile po owulacji?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Mnie tez ponioslo tak w poprzednim cyklu. =) wiec chyba normalka to =D14 dni. Jutro @ teoretycznie. Ale w sierpniowej ciazy wyszedl test dopiero jak zaczelo aie poronienie po tygodniu od planowanej @
Poniosło mnie po pozytywach koleżanek.
Ok odpoczywaj[emoji8]Przyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
PrawidłowoPrzyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom