lili78
Fanka BB :)
Dla wierzacych polecam Sw. Rite od spraw beznadziejnych i trudnych to tak jesli o starania chodzi[emoji4]Ale naprawdę warto! Szczególne dla tych wierzących [emoji120][emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla wierzacych polecam Sw. Rite od spraw beznadziejnych i trudnych to tak jesli o starania chodzi[emoji4]Ale naprawdę warto! Szczególne dla tych wierzących [emoji120][emoji8]
Gratulacje!!!Cześć dziewczynydawno tu nie pisałam ale zaczarowany i zakręcony czas
![]()
No wiec chciałabym się nie skromnie pochwalić GroszkiemWczoraj byliśmy na Usg serducho bije 150/min
![]()
Silny o dwa dni starszy niż wyliczając z ostatniej OM![]()
Do teraz jeszcze nie mogę się otrząsnąć, że go widziałam.
![]()
![]()
Co robic... Moze jeszcze i mnie sie uda[emoji7][emoji7][emoji7]Ah a mialam nadzieje ze zapylilas...
![]()
Mój M bierze profertil, drogi, ale efekty w wynikach sąKurde kiedys czytalam o super preparacie dla facetow i teraz nie moge znalezc tej nazwy
Uda sięCo robic... Moze jeszcze i mnie sie uda[emoji7][emoji7][emoji7]
Nie moze tylko napewnoCo robic... Moze jeszcze i mnie sie uda[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja mam rosół, dorsza w folii z warzywami, pure z groszku i ziemniaków i sałatka z lisci szpinaku + wszystko co mam, pomidorki koktajlowe, rzodkiewka ogórek papryka itdCo dziś na obiad? U mnie zupa jarzynowa i tak mi się nalesnikow z dzemem chcialo że zrobiłamjadłam z domowa nutella $liwkową
![]()
Ehh te ciążowe zachcianki![]()