reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny czytam Wasze historie i mam poczucie niesprawiedliwości. Tyle przeszłyście, tyle wyrzeczeń, starań i nic... Jak PanaKotka napisała o tej mecie i że nikt tam nie czeka, tylko powrót na start, to autentycznie zaszkliły mi się oczy...

Fabimama tylko pozazdrościć tak licznej rodzinki! :) Zaraz napiszę wiadomość na priv
Kochana, tak to wygląda z mojej perspektywy. Max wysiłku i pieniędzy na darmo. Dlatego załamałam się. Przez prawie 2 tygodnie chodziłam i nie mogłam przestać płakać. Ryczałam cały dzień po kątach. Przed mężem tylko udawałam, że jest ok, żeby go nie załamywać. Na szczęście mama do mnie przyjechała i jakoś się ogarnęłam... Teraz jest już lepiej, ale entuzjazmu już w sobie nie mam.

reklama
Lux ja 10 /04
PanaKotka trzeba walczyć o swoje szczęście i wierzyć ze pewnego dnia się uda! Mamy 3 chłopców... Jedno wspólne ... Dla chłopców starszych jestem mama zastępcza :) są synami mojego męża. Ale oni juz prawie dorośli... Jeden 18 a drugi 17 nasz wspólny ma 9 .
89katia może być tu na forum. Jak wolisz. ;)

pamietam jak ja poronlam...Boziu co ja lez wylalam, ale to jak nikt nie patrzyl, wylam tak, ze az mi skora zeszla wokolo oczu i nosa, ale wyplakalam i wiem, ze to mi ulge dalo, teraz musze walczyc, che walczyc i wiemn, ze sie uda, nie teraz to później, ale zajde!!! czego i Wam zycze!!!

Ostatnia edycja:
Fabimama, 27 lat, 23cs, @ na 12/04.

U nas nikt nie wie oprócz mojej mamy, siostry, zaprzyjaźnionego małżeństwa i przyjaciółki mojej. Uważam, że im mniej osób wie, tym lepiej.

Panakotka u nas wie tylko moja przyjaciolka i jeszcze jedna znajoma - która uważa ze będziemy mieli córeczkę... Ale to długa historia ;) jeszcze napis z jak masz na imię ;)

ja pierdziele, to az tak zle to wyglada?

Tak to właśnie wygląda. Jestem trudnym przypadkiem i mam tego świadomość. Wiele wysiłku kosztowało uregulowanie cykli. Na metforminie rok czasu miałam biegunki, kilka razy dziennie. Nadal nie biorę takiej dawki, jak powinnam - biorę 1000xr, a powinnam brać min. 1500, docelowo 3000. Najważniejsze, że lek działa nawet w takiej niskiej dawce.

reklama
Tak to właśnie wygląda. Jestem trudnym przypadkiem i mam tego świadomość. Wiele wysiłku kosztowało uregulowanie cykli. Na metforminie rok czasu miałam biegunki, kilka razy dziennie. Nadal nie biorę takiej dawki, jak powinnam - biorę 1000xr, a powinnam brać min. 1500, docelowo 3000. Najważniejsze, że lek działa nawet w takiej niskiej dawce.
i wazne, ze masz lekarza, ktory naprawde sie Toba zajął

Do góry