Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po owu czulam, ze cos jest nie halo, bo piersi bolaly nie tak, tych skurczow w kroczu nie bylo, i jakos tak nie klulo jak zawsze, hm dobrze czulam tak podswiadomie, dlaczego sie poddajesz?a kolejność nieśmiało bo nie wiem, która będzie pierwsza... a co do siebie to w ogóle się poddaję. ale Lux wywróżyłam. zresztą to nie było trudne - od początku czułam że to Twój cykl, Luxi
bo jakoś sobie nie potrafię "wywróżyć" choć kiedy zaszłam to wiedziałam... ale terazjuż kilka razy wydawało mi się, że tak, a okazywało się, że jednak nie....ja po owu czulam, ze cos jest nie halo, bo piersi bolaly nie tak, tych skurczow w kroczu nie bylo, i jakos tak nie klulo jak zawsze, hm dobrze czulam tak podswiadomie, dlaczego sie poddajesz?
czasami tak jest, ze czlowiek zajdzie wtedy kiedy np uwaza, ze stracil cyklbo jakoś sobie nie potrafię "wywróżyć" choć kiedy zaszłam to wiedziałam... ale terazjuż kilka razy wydawało mi się, że tak, a okazywało się, że jednak nie....
no, ale...
a co z tym testem? czekam i czekam...