reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha dziękuję za odpowiedź :)
Jutro sprawdzę temperaturę jak znajdę termometr ;-)
Śluzu bardzo mało ale jak już się pojawi to odrobina przezroczystego... Może owu będzie później.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!! :-)

reklama
Fabimama, pierwszy raz sprawdzam owulacje więc możliwe, że zdarzają mi się cykle bez owu :-(
Mam nadzieję, że owu już była albo zaraz przyjdzie i starania będą owocne ;):)

Hej dziewczyny , trzymam kciuki za wszystkie z osobna :) , powodzenia w testowaniu!

Inga- jeśli nie mierzysz temp w cyklu ogólnie to bez sensu jest mierzyć temp.

Mało się odzywam ale nie ogarniam wszystkich wątków ogolnie na których jestem , podczytuje was troszkę ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Gabiś to bobotest?
One tam mają taki rowek, więc jak dla mnie jest negatyw :(

Bertha hmmm... no niby mam test czułości 10, ale myślisz że już w weekend by wyszedł?

Mi juz 11dpo wyszly sliczne 2 kreski przy czulosci 10.
1464993918-p4nji5.jpeg

8tc [emoji7]

U mnie niestety negatywny. Plus jest taki ze na naszych wakacjach moge szalec a owu wypadnie wlasnie na wyjezdzie:)

Tylko zeby teraz @ sie nie ociagala i szybko przyszła. Wyjazd juz w piatek:):):)

reklama
Do góry