reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
akurat ten chłopak ze szpitala nie był w moim typie ale piwo to może kupie a może i 2 bo pewnie jutro zobaczę 1 krechę.Nadzieja w następnym cyklu.

Nadzieja umiera ostatnia :) Mogę Ci nawet fajny film polecić do tego piwa, tylko chłopa pogoń wcześniej spać :D nie, nie ...żaden tam zbereźny ...ale faceci nie lubią filmów, gdzie się nie biją a zakochują więc ...:D

Jest przepiękny ! Noty ma 8.1
Cheol-Min to były bokser z kryminalną przeszłością próbujący na nowo ułożyć sobie życie. Przypadkiem poznaje niewidomą Jeong-hwa, która straciła wzrok w wypadku kilka lat wcześniej. Razem starają się uporać ze swoimi traumami, poznają się coraz lepiej i zakochują się w sobie. Sprawy komplikują się, gdy on odkrywa, że miał związek z jej wypadkiem, a ona otrzymuje bardzo kosztowną szansę na odzyskanie wzroku...
Na zalukaj jest z polskimi napisami.

Kacha10 musisz myslec pozytywnie:) wszystko bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki zebys zobaczyla jutro dwie kreski:) ja zaczynam dni plodne dziewczynki takze staranka pelna para:) trzymajcie kciuki, mam urlop dlatego mam taka cicha nadzieje ze bedac bardziej zrelaksowana moze uda mi sie tym razem:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobity, ja już po pracy. Chwila relaksu bo za chwile mój mały oszołomek z przedszkola przyjedzie.
Nieźle naskrobałyście:szok:

Dziewczyny przynajmniej macie cały etat i w razie l4 w ciąży i macierzyńskie będziecie mieć fajnie wypłacane.
Ja pracuję na pół etatu. Tzn pracuję po 8-9 godzin ale w papierach pół etatu:oo2: i co tu począć....jak pójdę na zwolnienie w ciąży to nawet 800 zł nie wyciągnę ech...

Nessi Kacha trzymam za Was kciuki. Mam przeczucie że będzie dobrze:-D dajcie znać wcześniej jak będziecie testować. Koniecznie!
Margaretka Do dzieła!!! działajcie i róbcie nowego obywatela

Sałatka widzę że już zdecydowałaś, i dobrze! Też bym wybrała wesele!
Victoria Super! mnie właśnie skończyła sie @, więc jeszcze kilka dni i także działamy:biggrin2:

reklama
Victoria- powodzenia w działaniach. [emoji4] [emoji1]
Dziekuje Anulka:) najgorsze ze jak zwykle musze prosić mojego o przytulanka, bo on ma zawsze jakies wymówki, troche mnie to wkurza juz, ale staram sie za nas dwojke myslec o Maluszku:( juz z nim rozmawialam na ten temat jeden cykl bylo dobrze a teraz widze ze znowu musze sie prosic:( dzis powiedzial ze nie ma sily to jutro wtedy... przecież powinnismy oboje tego chciec:/

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry