Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faceci tez to przezywaja, moj bardzo przezyl strate pierwszej ciazy, tak samo moj tata, obaj rozpaczali, jak sie moj tata dowedzial, ze jestem w ciazy to powiedzial tylko jedz do lekarza, bierz leki, bo ja nie przezyje drugi raz tego co wtedy, a teraz jak czeka na wnusia to chodzi caly w skowronkach, zreszta pozostale dwie wnusie to by zaglaskalWitam się porannie z pracy!
Pogoda fatalna, chłodno, pochmurnie, pada.
Wczoraj z m mieliśmy dołka niesamowitego. Wczoraj tak naprawdę zobaczyłam jak bardzo mu zależy na tym aby się udało. Mój m wylewny nie jest i nie zdawałam sobie sprawy, że go w sumie też to męczy. Został nam 1 cykl starań w miarę spokojny, dni płodne wyjdą na następny weekend, więc spróbujemy. Stwierdziliśmy też, że praktycznie współżyjemy tylko w dni płodne i to też musimy zmienić. Po tym cyklu nie wiem jak będzie z pracą więc ten cykl może okazać się ostatnim. We wrześniu będzie kupę roboty więc przynajmniej będzie mniej czasu na rozmyślanie.
Malami88 gratuluję!Test ciążowy jak nic. Też chce w końcu taki ujrzeć. Dużo zdrowia i nudnej ciąży! Długo się staraliście?
u mnie tez bardzo brzydka pogoda, typowo jesiennaMalami88 gratuluję! Pewnie że masz powód żeby się cieszyć
U mnie tez dziś szaro biuro i ponuro a do tego pada deszcz
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zostawili Cię tak bez niczego ? Bez kontroli bety chociażby ? Ty w PL jesteś ?Pierwszy dzień bez progesteronu, jeszcze nic się nie dzieje,żadnego plamienia krwawienianic, ciekawe ile to potrwa? W piątek jedziemy na wesele wiec nie chciałabym żeby to sie działo tam, ale los bywa złośliwy
Pierwszy dzień bez progesteronu, jeszcze nic się nie dzieje,żadnego plamienia krwawienianic, ciekawe ile to potrwa? W piątek jedziemy na wesele wiec nie chciałabym żeby to sie działo tam, ale los bywa złośliwy
Bertha ja tez tak myślałam ale 9 tyg zarodek byłby juz widoczny bo jest na tyle duży ze ciezko mu byłoby sie gdzieś schować.U mnie i 3 tygodnie nic sie nie działo, wiec musiał byc finalnie zabieg..
Ale ja wciaz nie wierze ze tak to sie skończyło... Moze kolejna ślepa jakas oglądała to usg?...
Tak mi przykro![]()