salatkaOwocowa
Fanka BB :)
fajnieTrzymam kciuki żeby się udało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnieTrzymam kciuki żeby się udało![]()
tylko ze ja nie mam pojecia kiedy dostane okres bo mam nieregularny i stwierdzilam ze jak do 20 nie przyjdzie to zrobie testMalami88 GRATULACJEPrzywracasz nadzieję
salatkaOwocowa jesteśmy chyba ze sobą najbliżej terminu testowania![]()
Hej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacjai co to znaczy jak kluje mnie brzuch po bokach? Jajniki? Kiedy bola? Przed owulacja, w trakcie albo po? A co jesli bola juz dwa tyg?
dziekuje slicznie za odpowiedzHej mnie zazwyczaj w dni plodne kluje jajnik jeden lub drugi[emoji14]i tak zauwazylam dopiero w tym cyklu ze kłucia mialam 12/13 dc i prawdopodobnie w tych dwoch dniach pojawila sie owulacja .. Tak mi rowniez wyliczyła aplikacjaprzez to ze pierwszy raz od dawna okresu dostalam 3 dni za wczesnie[emoji14]takze moze zaczyna kłuć dzien przed owulka i w jej dniu ?[emoji14]oczywiscie nie mierze temperatury , nie zwracam uwagi jaki dokladnie mam sluz ani nie robie testow owulacyjnych wiec to tylko takie domysły
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No i tu też podobnie. U mnie są to okolice 17-20tylko ze ja nie mam pojecia kiedy dostane okres bo mam nieregularny i stwierdzilam ze jak do 20 nie przyjdzie to zrobie test![]()
Też tak miałam i wariuje nadal hehefajniecodziennie mam ochote zrobic test ale powstrzymuje sie bo moze byc za wczesnie i zaraz chyba zwariuje
![]()