reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Carmen i Rozpuszczalna dzięki za podpowiedź. Szczerze mówiąc trochę mnie przeraziła rada lekarza aby codziennie się kochać. Nie bardzo mam na to siłę ale to już może wiek [emoji6] mam 29l. Nie wiem tylko dlaczego te testy owulacyjne nigdy mi nic nie pokazują. A czy któraś z was robiła też badania nasienia swoim partnerom? Mojemu wyszło tylko 13% szybkiego ruchu i 33% wolnego i zastanawiam się czy to w miarę ok czy nie koniecznie . W każdym razie wyniki są z maja a za 2 dni powtarzamy. Trochę dołują cy jest fakt że od 24 miesięcy się nie udaje....[emoji54]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja owulacje powinnam mieć w nastepny wtorek lub środa,i lekarz powiedział mi że ostatni raz mam kochać się z mężem w piątek a później dopiero w poniedziałek. I do tego 20minut z dupka uniesiona do góry. Także będę stosować się do jego zaleceń.

Carmen i Rozpuszczalna dzięki za podpowiedź. Szczerze mówiąc trochę mnie przeraziła rada lekarza aby codziennie się kochać. Nie bardzo mam na to siłę ale to już może wiek [emoji6] mam 29l. Nie wiem tylko dlaczego te testy owulacyjne nigdy mi nic nie pokazują. A czy któraś z was robiła też badania nasienia swoim partnerom? Mojemu wyszło tylko 13% szybkiego ruchu i 33% wolnego i zastanawiam się czy to w miarę ok czy nie koniecznie . W każdym razie wyniki są z maja a za 2 dni powtarzamy. Trochę dołują cy jest fakt że od 24 miesięcy się nie udaje....[emoji54]

My juz 36 cykl.Także jeszcze Ci trochę do mnie brakuje. Badanie my nasienie na początku roku , w granicach normy ale raczej w tych dolnych. Ja mam dość spore problemy z hormonami i mimo leczenia nic nie wychodzi. Co miesiąc oprócz testów chodzę do gina na monitoring cyklu. Niby jest owu, dobre endo a ciąży brak. Co do testów mi przez cały cykl wychodzi blada druga kreska natomiast dzień przed owu ciemniejsza. Chociaż zdarzyły się cykle ze test owu nic nie pokazał a owulacja była. We wrześniu zaczynam 37 cykl starań.W tym cyklu nie było ani owu ani przytulnek wiec nic z tego. Fakt do najmłodszych nie naleze- chyba najstarsza tu jestem- 36 lat.staram się jednak nie poddawać.

Ja owulacje powinnam mieć w nastepny wtorek lub środa,i lekarz powiedział mi że ostatni raz mam kochać się z mężem w piątek a później dopiero w poniedziałek. I do tego 20minut z dupka uniesiona do góry. Także będę stosować się do jego zaleceń.
To dość ciekawa rada, czyli po zbliżeniu leżysz 20 minut z np. jaśkiem pod pupą czy jak? Trzymam kciuki aby się udało. Ja opierałam nogi nawet o ścianę, potem 15 minut robiłam świecę ale nic z tego nie wyszło. Oby Tobie się udało

Sorki dziewczyny za literówki, ale jak pisze na telefonie to nieraz samo mi takie cuda wstawia. Staram się to kontrolować ale różnie to wychodzi.:crazy:

Tak , jak Katka pisze. Swieca dobra!!!
Warto sprobowac a nie zaszkodzi!!!
Ja co drugi dzien sie kocham, Bo tak codziennie to faktycznie sie nie chce a mam 30 lat wiec rok wiecej od ciebie. To nie kwestia wieku u mnie ale fakt ze juz nie chodze taka najarana jak kiedys hahaa - wiecie o co chodzi!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry