reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam w piękny słoneczny wekeend8-)
test ow odrazu piękne tluste krechy tylko cholernego śluzu brak!!zawsze go jest a teraz nic ,któraś napisała że nie zawsze ma być ? dziś gadałam ze swoim ginem niestety nie potwierdził ,jesli nie ma warunków by plemniki poczekały na jajeczko tu mowa o śluzie to jego zdaniem nie ma szans na ciążę także pewnie cykl stracony ,zapisana jestem za miesiąc
Moja znajoma właśnie z braku śluzu ma piękną córcię z in vitro:wink: ale w momencie kiedy to było nie interesowałam się echh a szkoda może bym miała więcej pojęcia
Do tej pory było go dużo wiedziałam że to dni płodne pojawia się mniejwięcej kaźdego miesiaca o tej samej porze a w tym od skończenia @sucho
Ja właśnie z braku śluzu jestem w ciąży :) . To nie jest tak, że śluzu nie ma. Może być wysoko przy szyjce i to wystarcza. Ja miałam sahare i jestem w ciąży.
Ps.a zawsze mnie śluz płodny zalewal a w szczęśliwym cyklu nic :)

reklama
A ja jestem 5-6 dni przed @ i mam tak mokro, że czuje się jakbym się posiusiała :p
Czuję się jak zawsze przed @ z jednym małym wyjątkiem, zawsze bolały mnie piersi tak że nie mogłam ich dotknąć, a teraz bolą mnie przy dotyku same sutki.

Ja właśnie z braku śluzu jestem w ciąży :) . To nie jest tak, że śluzu nie ma. Może być wysoko przy szyjce i to wystarcza. Ja miałam sahare i jestem w ciąży.
Ps.a zawsze mnie śluz płodny zalewal a w szczęśliwym cyklu nic :)
Jak pisałam od ponad 20lat nie było problemu nawet mimo strat
u mnie hormony szaleją są na granicy normy jak przed okresem menopauzalnym

Anik90 kiedy miałaś owulacje?
Ja dziś zrobiłam test i niestety jedna kreska :(

Ja owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski;) bardziej wyrazne:)

Załączniki

• 20160910_090653.jpg
    20160910_090653.jpg
    289,9 KB · Wyświetleń: 96
Ja owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski;) bardziej wyrazne:)
Gratulacje!
A ja umieram... Boli mnie szyjka macicy ! Miała któraś tak? Temp stale wzrasta, 15dc testy owu wczoraj i dziś w miarę pozytywne ale czy i kiedy mam owulację nie ma pewności nic już nie kumam :(

Ok dziekuje Arya.. dziwne to wypatrywanie objawow, no ale co zrobic..kobiece glowy heeh [emoji1][emoji1]
Ja dzien po owu az do teraz czuje,ze piersi raz pobola a raz nie, i czasem przy wezlach pod pachami cos sie da we znaki a tak to nic nie czuje, niekiedy jajnik sie odezwie. Do okresu jeszcze albo 6 albo 9 dni.....

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Gratulacje!
A ja umieram... Boli mnie szyjka macicy ! Miała któraś tak? Temp stale wzrasta, 15dc testy owu wczoraj i dziś w miarę pozytywne ale czy i kiedy mam owulację nie ma pewności nic już nie kumam :(
Wiesz ja tez nie wiedzialam na 100% czy wtedy owulacja ale teraz wywnioskowalam ze to bylo wlasnie wtedy po objawach;) bo wlasnie od tego dnia mialam nadety brzuch i takie uczucie pelnosci..

Do góry