reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sylvia, możesz mieć drugą późną owulację. Czasami tak jest że są dwa pęcherzyki i pierwszy nie pęknie pomimo, że testy wskazywały owu. Ten drugi sobie dorasta i znowu jest owu. Niestety często oznacza to przesunięcie - wydłużenia cyklu :(
Jest też druga opcja, że jesteś w ciąży i owu wskazał Ci ciążę. Ja tak miałam, że cieniała mi kreska na owu aż ciazowy pokazał mi cień drugiej. Myślę jednak, że jeżeli 2 kreska na owu jest tak samo intensywna lub bardziej, to ciazowy też powinien wyłapać betę. Powtórz rano test ciazowy. Trzymam kciuki :)
Ta druga kreska jest ciutke jaśniejsza, ale dwa dni temu jak robiłam z ciekawości test owu to była tylko jedna

reklama
Ta druga kreska jest ciutke jaśniejsza, ale dwa dni temu jak robiłam z ciekawości test owu to była tylko jedna
Jak możesz to wrzuć zdj. Jak masz w domu dużo testów owu zrób jutro i sprawdź czy kreska ciemnie lub jest na tym samym poziomie. Mozesz je sobie robić do @ lub pozytywnego ciazowego. Datuje testy żeby się nie mylił. Przeprowadziliśmy tu jakiś czas z bethap Beatą test na testach owu a wcześniej ciąży. U części dziewczyn owu wykrywa ciążę, u innych nie. Wszystko zależy od organizmu. Trzyma kciuki za udany cykl

Zdjęcie testu owu

Załączniki

• IMAG0484_1.jpg
    IMAG0484_1.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 83
Silvia ladna kreska, moze juz wylapal....
Mi od dwoch dni tez wychodzi druga kreska,ciutek jasniejsza ale jest.
Ale ja mam pcos wiec moze dlatego....

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Sylvia jak możesz to zrób jutro obydwa testy i sprawdzaj co się dzieje. Dość mocna jest ta druga, prawie jak testowa a do @ masz jeszcze 5 dni. Wydaje mi się, że przy tak intensywnej kresce test ciazowy też powinien coś już pokazywać.
Możesz mieć drugą owulację, dzieje się tak gdy dominujący pęcherzyk nie pękł i nie przetworzył się w ciałko żółte. Nie wydziela on progesteronu i następny w kolejce pęcherzyk przygotowuje się do owulacji. Może to zająć nawet kilka dni. Czy masz też śluz płodny? Więc dla pewności i żeby nie stracić cyklu jeśli ma się wydłużyć proponuję sex :) . Jeśli to późna owu to jest jeszcze szansa na Bobo :)

Ostatnia edycja:
A mój teścior owulacyjny już ujemny tzn blada kreseczka testowa rano były 2mocne krechy
oj będzie ciężko zaskoczyc kolejny raz no ,ale już do gina po @mam wizytę brr już mam stracha koło tyłka na samą myśl o badaniach

Sylvia jak możesz to zrób jutro obydwa testy i sprawdzaj co się dzieje. Dość mocna jest ta druga, prawie jak testowa a do @ masz jeszcze 5 dni. Wydaje mi się, że przy tak intensywnej kresce test ciazowy też powinien coś już pokazywać.
Możesz mieć drugą owulację, dzieje się tak gdy dominujący pęcherzyk nie pękł i nie przetworzył się w ciałko żółte. Nie wydziela on progesteronu i następny w kolejce pęcherzyk przygotowuje się do owulacji. Może to zająć nawet kilka dni. Czy masz też śluz płodny? Więc dla pewności i żeby nie stracić cyklu jeśli ma się wydłużyć proponuję sex :) . Jeśli to późna owu to jest jeszcze szansa na Bobo :)
Hmm coś ciężko mi przyjąć fakt o dwóch owulacjach poczytam sobie

Sluz mam mleczny i jest go sporo
Zrobiłam przed chwilą drugi test owu i na tym też są dwie kreski. Ciekawe co jest grane...
Jutro rano robię ciążowy, trzymajcie kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry