S
StorAnia
Gość
Nimi niestety to już nie jest taki wątek jak z Wami, nasze ciężarówkimagoo wracaj i pisz do mnie i do dziewczyn jesteśmy tu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nimi niestety to już nie jest taki wątek jak z Wami, nasze ciężarówkimagoo wracaj i pisz do mnie i do dziewczyn jesteśmy tu.
Ee tam są jeszcze nasze kochane dziewczynki Docia Stor siwa kotek Izabela nawet Queen się pojawia no i ty mycha. Razem damy rade. Ja niestety teraz mam mniej czasu ale was mychy podczytuję. magoo wracaj do nas !Nimi niestety to już nie jest taki wątek jak z Wami, nasze ciężarówki![]()
A jak Ty się czujesz i Twój brzuszek???Ee tam są jeszcze nasze kochane dziewczynki Docia Stor siwa kotek Izabela nawet Queen się pojawia no i ty mycha. Razem damy rade. Ja niestety teraz mam mniej czasu ale was mychy podczytuję. magoo wracaj do nas !
Dzisiaj fatalnie mdłości mnie męczą i hormony dają popalićA jak Ty się czujesz i Twój brzuszek???
A co to za zespół?Dzisiaj fatalnie mdłości mnie męczą i hormony dają popalićjeszcze był w pt u endokrynologa i mnie nastraszył że na 99 % mam zespół Cushing'a i mogę nie donosic ciąży ale skoro syna urodziłam to i teraz dam rade
![]()
Ehh dużo by pisać ale dość problematyczny jak możesz wpisz sobie w Google bo nawet ja tego nie umiem wyjaśnić :/A co to za zespół?
No właśnie czytałam i nie bardzo rozumiem. Ale Hashimoto też nie rozumiem, a mam i nie lubięEhh dużo by pisać ale dość problematyczny jak możesz wpisz sobie w Google bo nawet ja tego nie umiem wyjaśnić :/
To tak jak ja [emoji23]No właśnie czytałam i nie bardzo rozumiem. Ale Hashimoto też nie rozumiem, a mam i nie lubię![]()
Hmmm, nie zabrzmiało to miło........Nimi niestety to już nie jest taki wątek jak z Wami, nasze ciężarówki![]()
Kochana , przepraszam Cie , nie chciała bym nikogo obrazić czy urazić, ale jest inaczej. Nie mówię, że źle, ale inaczejHmmm, nie zabrzmiało to miło........