DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .Niekoniecznie, dziewczyny czasem pisały, ze miały plodny po owu, także wiesz...ja bym się bardziej testami i tempka sugerowała
Zazdroszczę pogody. U nas dzisiaj miało słońce świecić, ale póki co cisza...
Pewnie tak, bo Twój wykres wygląda inaczej niż mój [emoji14] mi np nie odlicza ile mam dpo i objawy są szare, wszystkie
![]()
Imię, wiek, cykl starań, o które dziecko się starasz, czy masz jakiegoś aniołka i termin kolejnej @
A, że zadziałać to owszem, jak najbardziej! Przecież od wypuszczenia jajeczka do zapłodnienia trochę mija, także szansa jest duża! Poza tym, @Spark zaszła dzień po owu z tego, co pamiętamA co mi po słońcu jak siedzę w pracy[emoji20] a rano miałam taki dobry humor[emoji12] .
Co do śluzu zgadza się są czasem zawirowania ale lepiej zadziałać, żeby potem nie żałować nie?[emoji6]
Z tymi cyklami to się masz naprawdę.... może dong Ci pomoże i skróci 1 fazę choć trochę[emoji110]
Na dysku Google, ja ją wklejam, bo nie jest ogólnodostępna.
Działaliście wczoraj?
![]()
Ja dziś wzięłam drugąJest Dong!!! Już wzięłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wzięłam drugąi jakoś tak lepiej się czuje, chyba na samą mysl
Mogła być, mogło nie być. Musisz czekać do jutra. Więc jak mąż jest to działajcie[emoji110]Jak śluz płodny i 2 dzień temp 36,8 to jeszcze nie było owu ?
Jak myślicie
Mogła być przedwczorajJak śluz płodny i 2 dzień temp 36,8 to jeszcze nie było owu ?
Jak myślicie
Nie spinaj się, tylko mierz i obserwujBo ja juz nie ogarniam serio :-)