reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w rodzinie dawno była taka sytuacja. I jak na wsi mówiono, ze jeżeli to była prawdziwa miłość to jeżeli zabraknie jednej osoby to druga pójdzie za nim...
Przykro mi bardzo z tych waszych ostatnich przeżyć.....
niebawem zaświeci słońce dla Was :-* oby dziadkowie tam z góry dopilnowali tego :-* a ja w to wierze

Dziś zrobiło mi się przykro, własna siostra mnie nie rozumie. Ona zaszla w ciaze odrazu. A dzisiaj mi powiedziała, że ciąży nie ma, a ja to bym już torbę do szpitala pakowala. A rano jeszcze sama pytała czy robiłam test. Powiedziałam jej wcześniej, że jakby się teraz udało termin mam w urodziny mojego M. A ona wie, że sprawdzałam to dlatego, że w lipcu kończy mi się umowa o pracę akurat w czasie urlopu. I nie chciałam zajść w ciaze tak ze umowa mi sie kończy przed koncem pierwszego trymestru, bo wtedy nie musza mi przedłużyć. Kolejna dostane napewno, ale nie jak sie dowiedzą o ciazy. Ehh przykro. Tym bardziej, ze wie, ze juz kiedys sie nie zabezpieczaliśmy z rok i ciazy nie bylo. Ciekawe jakby ona sie czula...
syty głodnego nie zrozumie niestety przykre, ale prawdziwe i częste. Niestety i w rodzinie się zdarza

@Windy91 wyłaź z krzaków juz - teraz
A po cholerę mam wylazic, taka aura wokół mnie ze więcej ze mnie może być szkody niż pożytku [emoji1] [emoji8]
Nadal czekam kuźwa... Jak ja takie cykle będę miewac to nie wyrobie z bzykaniem, dajta spokój [emoji23] dzisiaj 39dc, pewnie to jeden z tych corocznych, niekończących się cykli... Ale czytam was i kibicuje! I motywuje macice żeby wróciła z urlopu [emoji1]

Trudno się mówi i leci się dalej. Zaczynam z ziółkami, luteiną i inofemem, tylko nie wiem czy nie za dużo tego co? Jak uważacie?

reklama
Do góry