A daj spokoj.. w piątek na parkingu pod mieszkaniem spotkala mnie nie mila sytuacja bo glupi taksówkarz wyjechal mi na czolowe pod prąd, naszczescie w pore zahamowalam i sie nie zderzylismy, ale przeciez mimi na ublizal ze jestem glupia, ze jezdzic nie umiem ze nie znam przepisow. (oczywiscie cala sytuacja byla jego wina jak juz pisalam wyjezdzal pd prad) .nie bylaam mu dluzna na jego glupia babe. Dostal starym dziadem. W ssobote idziey z mezem z parkingu i slyszymy jak dwoch innych gada na moj temat, ze po tej sytuacjii tamten opowiadal jaka to ja urwą nie jestem. Piesci zacisnelam poszlam dalej. AleJa wczoraj rano ten dziad stał na postoju i jak mnie zobaczyl wyskoczyl z. Auta zapukal w oknosierpniu dodo brugiego i mu na caly parking opowiada jak to mnie zalatwil i palcem mnie gnoj pokazuje. Wkurzylam siemęża powiedzialam mu, że w sprawie piatkowej juz zlozylamnie doniesienie, a jak nie przestanie glopat na moj temat gadac, to zaloze mu sprawe o pomowienia i oczernianie(cgcialam go. Postraszyc) ale odpowiedzial mi "zammknij morde glupia babo" wiec zapakowalam sie do auta i odrazu pojechalamm na policje zlozyc donos! Nie bedzie mnie publicznie jakis czub wytykal palcami ii wyzywal, bo jeste kobieta, a on starym ubekiem