reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
2,5 roku już walczymy. Wiem, że to by mu dało kopa do działania :)

Ja mam to samo, nie wiem czy to jakieś jesienne przesilenie?
Dokładnie.:-)
A przesilenie jesienne, hm..coś w tym jest. Szaro,buro,zimno, te wiatry jeszcze. Dzisiaj pierwszy raz pomyślałam,że niedługo w czapce będę chodzić. :-)

Hej.. jak zobaczylam 29 wiadomosci czeka do odczytania to sie zasmialam hee

Moj ogląda te najwazniejsze takze mam spokoj..dopytuje co i jak ale zaraz zapominam:p

i ja pochwalilam sie dwom kolezankom ze Planujemy takze nie wiedza kiedy a rodzinie to powiemy jak juz bede dalej w ciazy, beda japki w dol zapewne hehe

Mamy cyfre aby miec he,, dla dzieci by ogladaly bajki po Polsku jak chca
mamy chromecast ktorym przesylamy obraz z filmu na tv z showbox gdzie znajdujemy filmy

dziewczyny wczoraj mialam wypad z szefowa i kolezankami z pracy na przyslowiowego drinka ......... i jak sie 'baby' spotkaja to nie ma przebacz.... gardlo mnie boli jeszcze hihi wstalam z bolem glowy i kacem moralnym bo tak mi sie gadanie zalacza ze szlak by to.,.........wrr.. i nie wiem czemu az tyle wypilam lolll naszczescie postawilysmy na piwo co dla mnie jest najlepsza opcja jesli chodzi o samopoczucie na drugi dzien..no ale zyjee

VERASKA tez uwielbiam the walking dead ale przestalam ogladac bo zbyt emocjonalnie podchodzilam hahaha

A posiadamy tez i to cudo. Uwielbiam seriale typu the walking dead Wikingowie poza tym tyle tego teraz jest. Czasu brakuje
No ja czekam na kolejny sezon walking dead;) obejrzałam też fear the walking dead. Belfer polski serial też bardzo fajny. ;) Teraz na tetfixie z mężem oglądamy breaking bead

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Veraska ale dzis juz kawy ani raz nie bylo;)
@AgaRS90 ja nie pracuje. Pracowalam do konca maja bo skonczyla mi sie umowa. Mialam szukac po urlopie czerwcowo-lipcowym ale maz stwierdzil ze skoro sie staramy o 2 bobo to mam zostac w domu.
@Anuś89 u mnie czesc rodzinki wie o staraniach. Bo przy spotkaniach rodzinnych tak jakos wyszlo ze z mezem sie wygadalismy. A tez u mnie w rodzinie w listopadzie urodzi sie dzidzia a potem w kwietniu wiec to taki wspolny temat.I duzo zdrowka dla taty:*
@KlaraAngel witaj i sie rozgosc:)

Do góry