reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jak tam dziewczynki , jakie plany na dzisiejszy wieczór?
Gramy póki co z młodą w uno i panna ma focha bo próbuje oszukiwać a cały czas przegrywa. A jak młoda zaśnie to M mi znowu da takie apecjalne lekarstwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To jak tam dziewczynki , jakie plany na dzisiejszy wieczór?

Ja właśnie ogarnęłam chałupę :) teraz się właśnie zastanawiamy z małżonem, zrobić wypad na miacho czy popcorn i tv [emoji848] jutro idziemy na imprezkę dlatego właśnie się zastanawiamy czy dzisiaj na spokojnie podejść do sprawy czy nie [emoji6] kurde, życiowe dylematy ;)

Ja właśnie ogarnęłam chałupę :) teraz się właśnie zastanawiamy z małżonem, zrobić wypad na miacho czy popcorn i tv [emoji848] jutro idziemy na imprezkę dlatego właśnie się zastanawiamy czy dzisiaj na spokojnie podejść do sprawy czy nie [emoji6] kurde, życiowe dylematy ;)
Korzystaj póki możesz :p
Ja tez bym gdzieś wyszła , ale cóż nie ma syna z kim zostawić :(

Komu ty to mówisz?! ;) No nie załamujmy się, kiedyś na pewno sie uda, będziemy bardziej doceniać nasze szczęście ;)
Nie załamuję się tylko poprostu chęci na malucha nadal ogromne są i bardzo go oboje (nooo w zasadzie to we trójkę hehe) chcemy, ale z racji niepowodzeń podchodzę do tego bardziej na spokojnie. Wolę się miło zaskoczyć, niż nakręcać się objawami i potem się rozczarowywać jak @ przychodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Korzystaj póki możesz [emoji14]
Ja tez bym gdzieś wyszła , ale cóż nie ma syna z kim zostawić :(
To z synem na spacer mykaj.

A jak tam twoje rzyganko?
Zdania podzielone:) moglibysmy wypracowac dziewczynke ale jesli trafi sie chłopczyk to bede rownie mocno kochac takze nie kombinuje jak za cory na core:D

I teraz staram sie dokonczyc to tylko ze pozNo wracajac jest ciemno i swiatlo mam nie za dobre wiec sie ciagnie ehhhhh
Mam to po mamie:)

Jesli sa felerne to moga ale czesto jest to wczEsna ciaza. Warto zrobic drugi i poczekac na reakcję choc tak czy inaczej jesli ciaza to sila rzeczy z dnia na dzien kreska powinna ciemniec:)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja tez ogarnęłam gore plus okna a Mezu dol i teraz na zakupy. Mozliwy seans przed tv:)
Elodia lubie grac w karty z mlodym i mloda tez he albo w kalambury na kurnik.zawsze sie usmiejemy ;)
Choc najbardziej lubie kosci a po tym literaki

reklama
Do góry