taisiya
Fanka BB :)
Jak na grzybachAle jakie emocje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na grzybachAle jakie emocje!
Jak mnie ta łajza nie nawiedzi, to z chęcią wam wstawię dwie krechy koloru bordowegoJak na grzybachpamiętaj że jutro rano testy Cię czekają
![]()
Zero wsparcia!Sikaj a nie![]()
No nie! A dzisiaj kto nie wstawil zdjecia rano? Kto?
nie każ nam dłużej czekać……Zero wsparcia!
No nie! A dzisiaj kto nie wstawil zdjecia rano? Kto?
Niee, poszlam sie myc, rozwiesilam praniw bo zupelnie zapomnialam, ze je wstawilam i ogarnelam w kuchni, zeby rano nie wpasc w syf![]()
To nie ja, to kalendarz mowi, ze jeszcze nie poranie każ nam dłużej czekać……![]()
Z czosnkiem i bułeczka! Tylko, a placki z keczupem i majonezemWez no nie probowalasa gotowanego kalafiora posypanego cukrem?
taki z buleczka zasmazona
![]()
o Ty nam tu plackami oczy przyslaniasz? Sikaj!To nie ja, to kalendarz mowi, ze jeszcze nie pora![]()
A c
o Ty nam tu plackami oczy przyslaniasz? Sikaj!
Szmery bajery, bez testu nic więcej nie powiem!nie nie, trzymam sie mocno, zreszta juz sikalam niedawno
w sensie w rurach mozna szukac
Ej ale kalafior z czosnkiem? Taki gotowany?