reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Przestan, ta chwila to nic! Mnie bardziej lupie w kosciach i mam wiecej siwych wlosow 😂

A masz jakiwgos lekarza, ktory wypisze? I mozliwosc takiej przerwy w pracy? Jesli tak to bierz, zdrowie jest najwazniejsze..

Wiec tak.. cos tam widze, nie widze koloru bo mocne pixele sa xhyba przyblizalas, ale to kreska na zasadzie do dosikania jutro :D
Psychiatra na pierwszej wizycie powiedział.ze powinnam iść na zwolnienie. Ale nie mam jak

reklama
Zrobiłam ten test ale myślę że na moje oko tam ten cień który ja widzę to kreska testowa 🙈 chociaż w zeszłym miesiącu facelle nie pokazało mi nawet takiej kreski ale przyjmuję to bardzo chłodno. Wstawiam dla komisji 😃😃
No jak można nie widzieć, pewnie że jest!

Załączniki

• Messenger_creation_D0AD027E-A713-4AF1-ACFF-C3339CA7875C.jpeg
    Messenger_creation_D0AD027E-A713-4AF1-ACFF-C3339CA7875C.jpeg
    69,5 KB · Wyświetleń: 66
Myślę , że jutro test powtórzę ale wydaje mi się , że to testowa chociaż w sumie nawet takiej się nie spodziewałam na teście 😂
Nie wiem czy uda mi się rano siknąć czy dopiero po południu 😕

reklama
Do góry