reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dzień dobry. Ja drugi dzień mecze się ze zgagą. Tzn dopadła mnie chwilę temu. Wydaje mi się że to znowu z nerwow. Mam już takie stresy w pracy, że wstaje rano i myślę sobie że może zadzwonię że źle się czuje i wezmę zwolnienie. Ale muszę jakoś wytrwać do piątku i mam 9 dni wolnego. Choć ja potrzebuję zwolnienia na poratowanie zdrowia psychicznego na dłużej niestety.

Zrobiłam ten test ale myślę że na moje oko tam ten cień który ja widzę to kreska testowa 🙈 chociaż w zeszłym miesiącu facelle nie pokazało mi nawet takiej kreski ale przyjmuję to bardzo chłodno. Wstawiam dla komisji 😃😃

Załączniki

• IMG_7626.jpeg
    IMG_7626.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 53
Zrobiłam ten test ale myślę że na moje oko tam ten cień który ja widzę to kreska testowa 🙈 chociaż w zeszłym miesiącu facelle nie pokazało mi nawet takiej kreski ale przyjmuję to bardzo chłodno. Wstawiam dla komisji 😃😃

Ja klasycznie nie widzę ale poczekajmy na głosy kolejnych członków komisji 🧐

reklama
Wykupili mi dzisiaj biżuterię którą chciałam na prezent, teraz patrzę, że sweterki świateczne w Sinsay też się wyprzedały.
I to pewnie osoby które co roku mówią "w przyszłym roku nie będę kupował/a prezentów na ostatnią chwilę" 😅🤣

Do góry