reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy masz wizytę?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
7 listopada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
7 listopada

Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]

Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizyty

Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizyty

A no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Jesli chodzi o gina czy innych specjalistów to tez jedynie prywatnie. Rodzinna i pediatrę mamy w przychodni na osiedlu a tak do do gina jeżdżę do centrum. Mam w pracy wykupione dodatkowe ubezpieczenie medyczne i bogu dzieki, bo np potrzebowalam przed zabiegiem w lutym (wyciecie włókniaka z piersi) zrobic eeg. Eeg wyszlo nieprawidlowe (wynik stresu bezposrednio przed badaniem) i musialam napredko miec konsultację kardiologiczną. I tego samego dnoa lądowałam u kardiologa. A na nfz tp bym czekala bóg wie ile.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

No ja do marca muszę pracować;) ja obie tak przeszłam więc liczyłam się że kolejna będzie taka sama xd

Kurde. Dziś pierwszy taki solidny. Codziennie rano mi się cofa. A dziś zjadłam przed kawa płatki cherios oats i jakieś 20 minut później kawkę. 2 lyki i masakra. Także chyba pora zakupić Inkę.

To moze sprobuj z tym imbirem? Ponoc na nudnosci i wymioty trochę pomaga.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry