reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jadła któraś kiedyś pastę anko? Polecam - może być na gorzko do kanapek albo na słodko jako deser :) Tylko zrobienie jej to katorga bo minimum 4-6 godzin na samo gotowanie. Właśnie czekam aż ostygnie :/
Mam ochotę na suszone pomidory - takie słone...
Idę spać bo mnie teraz żołądek ciągnie jak poczytałam o jedzeniu oscypków :p

reklama
Część dziewczynki;)

Trochę nieobecności. Za co przepraszam:(

Ola i jak tam?

Któraś na dniach testuje? Małż pojechał dziś na ASG. U nas remont pełną parą. Maz wczoraj podłączał instalacje grzewcze do góry. Ja jeździłam w te i we wte po części do Leroy Merlin. Trochę się wściekał ale ważne że udało się podłączyć;) zaraz wkleje zdjęcia jak wygląda;/ haha nie przerazić się;p stoją już zastępcze schody które później pójdą do córki do antresoli.

Już pojutrze wizyta. Nie mogę się doczekać. Boje się jak cholera;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

1509863560-778b05b199f4ac9f-aaaaaa.jpeg
1509863565-8da4569cfee69ea8-aaaaaa.jpeg
1509863573-3110015d11c40de4-aaaaaa.jpeg

U mnie lada dzień owulacja :)
Czuję po jajnikach, śluzie no i test już dużo ciemniejszy :)
1509865960-6403d2d4987f680d-aaaaaa.jpeg

Dziś jedziemy odebrać obrączki w końcu :)
I na gofry z młodym :)
Spokojnej niedzieli dziewczynki :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie lada dzień owulacja :)
Czuję po jajnikach, śluzie no i test już dużo ciemniejszy :)
1509865960-6403d2d4987f680d-aaaaaa.jpeg

Dziś jedziemy odebrać obrączki w końcu :)
I na gofry z młodym :)
Spokojnej niedzieli dziewczynki :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To pięknie - ślub już za chwilę !
Pochwal się cudeńkami:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie pięknie [emoji7]

Już się nie mogę doczekać. Mąż w wtorek odebrał wannę. Boże jest taka wielka że masakra;) na dole mamy prysznic. Więc mam nadzieję że jeszcze w ciąży będzie mi dane skorzystać z kąpieli w tym cudzie hahah;p

Już się nie mogę doczekać. Mąż w wtorek odebrał wannę. Boże jest taka wielka że masakra;) na dole mamy prysznic. Więc mam nadzieję że jeszcze w ciąży będzie mi dane skorzystać z kąpieli w tym cudzie hahah;p

Ja w domu rodzinnym miałam taka duuuuza wannę że się z mężem (190) zmieściliśmy. Dobra rzecz [emoji16]

reklama
Ja w domu rodzinnym miałam taka duuuuza wannę że się z mężem (190) zmieściliśmy. Dobra rzecz [emoji16]

No u męża jedynie prysznic bo on pracuje na budowie to raczej jak by się położył w wannie to by e tym syfie leżał;p

Do góry