reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jakoś nie wróżę sobie źle na tych nocach. Bedzie to dla mnie rozrywka, bo bede robić co innego niż przez 5 lat.

...marzenia mają wielką moc...
No jasne. Co innego chodzić na nocki regularnie, a co innego raz na ruski rok :-) chociaz ja np strasznie nocek nie lubię. Ale przez te parę lat pracy na magazynie to się nie dziwię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Śliczne :-) dlugo czekaliscie na zrobienie? A jaki mniej wiecej koszt za obie? I jaka próbka złota?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Próba 585 :) ja mam rozmiar 6,5, a mój Damian 23,5.
Nie licząc rabatu -15% to wyszły jakieś 1900 zł.
Soczewka 1,1.
Szerokość 4 mm.
Ale my wzięliśmy zwykle proste.
Klasyka jest wieczna i zawsze modna :)
Im większa szerokość i soczewka, im więcej bajerów to drożej.
No i Duke ma dożywotnia gwarancje. Odświeżanie, zmianę grawerunku itp itd. Jedynie ponoszę koszty wysyłek do głównej siedziby firmy gdzie to robią.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne :-) dlugo czekaliscie na zrobienie? A jaki mniej wiecej koszt za obie? I jaka próbka złota?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zamówiliśmy 15 październia, miały być około 15 listopada bo to max miesiąc czasu, ale we wtorek już były do odebrania :) czyli w praktyce jakieś 2,5 tygodnia :)

Soczewka 1,1.
Szerokość 4 mm.
No i Duke ma dożywotnia gwarancje. Odświeżanie, zmianę grawerunku itp itd. Jedynie ponoszę koszty wysyłek do głównej siedziby firmy gdzie to robią.

Bo my się do tego zabierzemy jakoś po nowym roku to do sierpnia chyba dostaniemy? :-) kurczę juz zaczyna mnie przedslubna gorączka chwytac chyba

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bo my się do tego zabierzemy jakoś po nowym roku to do sierpnia chyba dostaniemy? :-) kurczę juz zaczyna mnie przedslubna gorączka chwytac chyba

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tak że dwa miesiące wcześniej na spokojnie poszukajcie. My przeszliśmy kilku jubilerów itp. No i czas realizacji jakiś miesiąc :) tak pi razy drzwi bo często to częściej idzie :)

Zamówiliśmy 15 październia, miały być około 15 listopada bo to max miesiąc czasu, ale we wtorek już były do odebrania :) czyli w praktyce jakieś 2,5 tygodnia :)

Eeee to luzik :-) lokal mamy wszystko inne w zasadzie też tylko obrączki zostały. Pewnie u wiekszosci jubilerow jest podobnie tak że nie będę się musiala denerwowac.

A mam w pracy kumpele ktora na poltora roku przed slubem juz obrączki miala i suknię. Sala to wiadomo bo jak wieksza impreza to trzeba wczesniej rezerwowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Obrączki mam a sukienki nie [emoji23] ale to tylko cywilny m kupię zwykła, prosta do kolana biała:)
Jak za kilka lat uda nam się z kościelnym to wtedy obrączki do odświeżenia i zmiany daty na grawerunku i też wtedy będzie typowa ślubna suknia :)

Soczewka 1,1.
Szerokość 4 mm.

Dokładnie [emoji173] my też mamy klasykę ale ja mam 3mm a mąż 5mm:) no taka gruba na moich paluchach nie wyglądałaby korzystnie [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak że dwa miesiące wcześniej na spokojnie poszukajcie. My przeszliśmy kilku jubilerów itp. No i czas realizacji jakiś miesiąc :) tak pi razy drzwi bo często to częściej idzie :)

My tu mamy na miescie masę tego tak że coś tam wybierzemy :-) ale tez chyba zdecydujemy się na klasyczne takie podobne do waszych, no może ewidentnie z np wygrawerowaną datą ślubu od środka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dokładnie [emoji173] my też mamy klasykę ale ja mam 3mm a mąż 5mm:) no taka gruba na moich paluchach nie wyglądałaby korzystnie [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie 4 mm jeszcze ok, ale 5 za grube. Ja mam drobna rączkę i malutkie paluszki rozmiar to 6,5 jak dziecko [emoji23] ale mój Damian też ma 4 mm bo grubszej nie chciał

Do góry