reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To tak czasem jest [emoji14]
Ponadto można na 3dniowke chorować dwa razy w życiu.
Bo są dwa wirusy 3dniowki i każdy mozna przejść raz :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to nawet nie wiedzialam ze sa dwa.. no to on ma druga za soba juz o =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
No to wstrzeliliscie sie pięknie ! Chciałabym tez zając głowę czym innym ale jak na złość wszędzie kobitki z brzuszkami , reklamy dla brzuszatek , wśród znajomych baby boom a sąsiadka wlasnie urodziła 6 dziecko z wpadki rzecz jasna . Ajjj gdyby to wszystko było prostsze .
Nie da sie nie myslec o ciazy planujac ciaze :p
U nas niestety tez glownie orzytulanki wtedy "kiedy trzeba". Tzn to jest tak- na poczatku cyklu po @ i na koniec cyklu przed @ przytulamy sie kiedy mamy ochote, a w srodku to tak bardziej wtedy kiedy trzeba ;) jest to meczace, ale tak chcemy dziecka, ze nie mamy zamaru odpuscic :)

Ciąży nie ma :(za go tsh powyżej normy :( załamana jestem
Tulam :(

A mi się kuku zrobiło w postaci kamyczka w pęcherzu moczowym... jeny jak to pieroństwo wkurza... spadam się napić piwka w ciepłej wannie ... jeszcze żebym piwo lubiła. A i moje młodsze się na dokładkę czymś struło i wymiotuje od 3 godzin... Mam nadzieję że noc będzie spokojna, ale rano do GP :/

reklama
Tulam :(

A mi się kuku zrobiło w postaci kamyczka w pęcherzu moczowym... jeny jak to pieroństwo wkurza... spadam się napić piwka w ciepłej wannie ... jeszcze żebym piwo lubiła. A i moje młodsze się na dokładkę czymś struło i wymiotuje od 3 godzin... Mam nadzieję że noc będzie spokojna, ale rano do GP :/

Ehhhh, jak pech to na całego :(

Do góry