reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Jotka_Szczotka i jak tam,wredna przyszła? Może zatestuj?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja 4 dni do @. Jednak nie testuje jutro. Zbyt boję się że będzie jeszcze negatywny nawet jeśli jakimś cudem się udało.
Jak się teraz nie uda to kolejny termin na 28.08(-ok. 7 dni bo CC) albo 25.09 (-7dni bo CC i wtedy byłby termin dzień po moich urodzinach, chociaż wolałabym termin mieć na lipiec).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zośka a masz już wynik Bety?

Jotkaszczotka testowałas? ;p będzie zonk jak sobie odpuściłas ten cykl a tu bach;)

Ja wstałam dziś szybko bo dzieci jadą na jakas plejadę w przedszkolu to muszę ich zaprowadzić na 7.30 do przedszkola

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko musialabym byc wiatropylna. =D bo przeciez od lezenia razem w lozku obok siebie ciazy nie bedzie =D hhahaha Jutro przyjdzie napewno. =) poprostu spalila na panewce moja teoria na temat cykli 28 i 30dniowych.

Wczesniej tak bylo, ale moze się po lekach cos unormowalo? Tylko musze pogadac z lekarzem jak to jest ze przed ciaza mialam 28dniowe cyklwwe a teraz mam 30 dniowe

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Eee no dobra jak tam wolisz :-) ale by faktycznie były jaja gdyby wyszły dwie kreski mimo że się w tym miesiacu nie staraliście.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Gdzies tam w glowie fruwa mi taka mysl. Ale to naprawde nie możliwe=) bo serduszkowalismy raz tydzien temu w sobote juz dawno po owu. To byl juz 24dc wiec chyba mialabym pecha powaga =) zeby sie tak przesunelo. Ale jestem pewna ze ovu ba w okolicach 17dc tego.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja 4 dni do @. Jednak nie testuje jutro. Zbyt boję się że będzie jeszcze negatywny nawet jeśli jakimś cudem się udało.
Jak się teraz nie uda to kolejny termin na 28.08(-ok. 7 dni bo CC) albo 25.09 (-7dni bo CC i wtedy byłby termin dzień po moich urodzinach, chociaż wolałabym termin mieć na lipiec).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej testować w dniu @. Wiem że ciężko wytrzymać bo chce się widzieć. Ale wcześniej też nie ma sensu, jak wyjdzie negatywny a jednak może się udało to tylko niepotrzebnie będziesz się martwić ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry