reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Chciałam Was dziewczyny, które są już mamami, zapytać w jakim miejscu macicy były wasze fasolki? Mnie jak robiła usg ta pseudo lekarka przez brzuch to wyszło, że pęcherzyk jest tak lekko po lewej stronie podbrzusza i tam też czuję takie delikatne kłucie czasami. U Was też nie były na samym środku podbrzusza?
Ja jiz nie pamiętam :) ale w różnych miejscach może się zagnieździć :) podobno najważniejsze żeby na tylnej ścianie wyżej. A czy prawa czy lewą stroną czy środek to już chyba obojętne :)
Mi na początku ciąży tez jeden konował zrobił USG przez powłoki brzuszne i powiedział że są bliźniaki. Nawet gdzieś mam zdjęcie ze widać niby dwa zarodki. Ale... Poszłam do mojego gin który zrobił dopochwowo USG i powiedział że to nie bliźniak a krwiak...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry kochane ☺️
Fajnie , ze tu trafiłam . W końcu starego nie musze zamęczać swoimi mongolskimi teoriami a ze ile to dni do @ a to , ze nie bolą piersi a powinny itd itp :p
U mnie 5 dni do @ . Zero objawów ciążowych i okresowych . Tak mi nawet myśl dzis przeszła , ze jak sie nie uda to do nowego roku odpuszczam obserwacje , liczenie i w sylwestra porządnie sie schleje ! I chociaz tyle dobrego :)
te pol roku starań zleciało jak cholera , mam wrażenie ze @ mam co chwile :/ ten czas tak zapieprza . Ale tez postanowiłam odpuścić testowanie przed @ . Musze sie powstrzymać ! Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!

Dzien dobry kochane [emoji5]️
Fajnie , ze tu trafiłam . W końcu starego nie musze zamęczać swoimi mongolskimi teoriami a ze ile to dni do @ a to , ze nie bolą piersi a powinny itd itp [emoji14]
U mnie 5 dni do @ . Zero objawów ciążowych i okresowych . Tak mi nawet myśl dzis przeszła , ze jak sie nie uda to do nowego roku odpuszczam obserwacje , liczenie i w sylwestra porządnie sie schleje ! I chociaz tyle dobrego :)
te pol roku starań zleciało jak cholera , mam wrażenie ze @ mam co chwile :/ ten czas tak zapieprza . Ale tez postanowiłam odpuścić testowanie przed @ . Musze sie powstrzymać ! Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!
Wzajemnie :* ja 4 dni do @ i już masakra....

Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!

Mówię Ci to ja, forumowa wróżka, że wszystkie dziewczyny z wątku będą conajmniej w ciąży w przyszlym roku :-)

Ale mam dzisiaj wahania nastrojów. Najpierw depresyjne myślenie a teraz humor,prawie jakas euforia

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja jiz nie pamiętam :) ale w różnych miejscach może się zagnieździć :) podobno najważniejsze żeby na tylnej ścianie wyżej. A czy prawa czy lewą stroną czy środek to już chyba obojętne :)
Mi na początku ciąży tez jeden konował zrobił USG przez powłoki brzuszne i powiedział że są bliźniaki. Nawet gdzieś mam zdjęcie ze widać niby dwa zarodki. Ale... Poszłam do mojego gin który zrobił dopochwowo USG i powiedział że to nie bliźniak a krwiak...

Mi mój gin z kolei powiedział , ze mam macice na lewo przesunięta . Ciekawe czy w czymś to przeszkadza . Czasem mam tak , ze nawet jak stanę wyprostowana i spojrzę w dół brzucha to rzeczywiście odstaje po lewej stronie .

reklama
Do góry