reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Barletta to firma Adamex :) polski producent :)
Bebetto to inna firma :)
Wózki bliźniacze ciężko prowadzić i są mało zwrotne :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bebetto to też polska firma :) jeśli chodzi o bliźniacze to miałam okazję prowadzić ABC Design i moim zdaniem bardzo wygodny i zwrotny, nie wiem jak z innymi modelami :)

Cudny [emoji7]

I jak tu się na coś kiedyś zdecydować :p

Żadnych szarych ani czarnych wózków ... tylko żywe kolory :) Z synem miałam błekitny :)

Mnie wpadło w oko kilka kolorów tylko ciężko wybrać ten najładniejszy bo ciągle jakieś nowości wchodzą :)
product_82_14_image.jpg

Załączniki

• product_82_14_image.jpg
    product_82_14_image.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 261
Haha no nie [emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak mi się ten czas dłuży... :(

Tez czas mi sie dluzy nieublaganie...
Wlasnie mi kolezanka napisala ze niebawem urodzi. Dziewczyny jakie to niesprawiedliwe, ona nie dosc ze wpadla, nigdy nie chciala miec dziecka, to dowiedziala sie o ciazy baaaardzo pozno. A my musimy sie tyle nameczyc ;)

Wlasnie mi kolezanka napisala ze niebawem urodzi. Dziewczyny jakie to niesprawiedliwe, ona nie dosc ze wpadla, nigdy nie chciala miec dziecka, to dowiedziala sie o ciazy baaaardzo pozno. A my musimy sie tyle nameczyc ;)
A weź weź :(

Zawsze jest tak , że te co nie chcą to mają od razu . Jak to jest, że te co puszczą się na dyskotece raz i już są w ciąży ... Czy one mają non stop dni płodne i owulacje ???

reklama
Do góry