Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bebetto to też polska firmaBarletta to firma Adamexpolski producent
Bebetto to inna firma
Wózki bliźniacze ciężko prowadzić i są mało zwrotne
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tu się na coś kiedyś zdecydowaćCudny [emoji7]
Żadnych szarych ani czarnych wózków ... tylko żywe koloryZ synem miałam błekitny
![]()
Haha no nie [emoji23][emoji23][emoji23]I jak tu się na coś kiedyś zdecydować![]()
Tez czas mi sie dluzy nieublaganie...Haha no nie [emoji23][emoji23][emoji23]
Boże jak mi się ten czas dłuży...
A weź weźTez czas mi sie dluzy nieublaganie...
Wlasnie mi kolezanka napisala ze niebawem urodzi. Dziewczyny jakie to niesprawiedliwe, ona nie dosc ze wpadla, nigdy nie chciala miec dziecka, to dowiedziala sie o ciazy baaaardzo pozno. A my musimy sie tyle nameczyc![]()
Ta zieleń slicznaI jak tu się na coś kiedyś zdecydować
Mnie wpadło w oko kilka kolorów tylko ciężko wybrać ten najładniejszy bo ciągle jakieś nowości wchodzą
Zobacz załącznik 829554
Zawsze jest tak , że te co nie chcą to mają od razu . Jak to jest, że te co puszczą się na dyskotece raz i już są w ciąży ... Czy one mają non stop dni płodne i owulacje ???Tez czas mi sie dluzy nieublaganie...
Wlasnie mi kolezanka napisala ze niebawem urodzi. Dziewczyny jakie to niesprawiedliwe, ona nie dosc ze wpadla, nigdy nie chciala miec dziecka, to dowiedziala sie o ciazy baaaardzo pozno. A my musimy sie tyle nameczyc![]()