reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/

Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/
Heh też tak miałam :( owu w 14 DC. Piersi, kłucie w jajnikach, skurcze macicy, śluzu dużo od 17/18 DC ;) a dziś przyszła wstreciucha :(
Nie napalaj się bo potem będzie płakać jak ja..
Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek ale teraz jeszcze na spokojnie :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie ciasto wychodzi na pyszną pizzę, bułki, chleb, pierogi !
Porcja 8 bułek pełnoziarnistych składniki + prąd wychodzi 2 zł :)
Gdzie bułka pełnoziarnista w sklepie jedna wychodzi spokojnie 80-90 gr.
Sorbet truskawkowy (fajny jak niezapowiedziani goście z dziećmi przyjadą) niecała minutę robisz :) z samych truskawek, wody i cukru :) bez chemii, konserwantów, barwników :)
Warzywa i mięso na parze dużo smaczniejsze niż gotowane czy smażone [emoji14] już się go doczekać nie mogę :)

Jejku to mi narobiłaś ochoty :p Ale nawet pomimo tych rat ja bym się nie zdecydowała, to strasznie dużo kasy i szkoda by mi było. Ale ten lidlowy kusi coraz bardziej. Chyba zacznę uważnie przeglądać gazetki :p

Heh też tak miałam :( owu w 14 DC. Piersi, kłucie w jajnikach, skurcze macicy, śluzu dużo od 17/18 DC ;) a dziś przyszła wstreciucha :(
Nie napalaj się bo potem będzie płakać jak ja..
Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek ale teraz jeszcze na spokojnie :)

Staram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.

Staram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.
My też w owu :( robię testy owu plus czuje owu :( i i tak lipa :( trzymam kciuki żeby Tobie się udało :) mi niestety nie ;(

reklama
Do góry