reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Auć. Mi jak rwano zęba przy zapaleniu, to mimo podwójnego znoeczulenia czulam jakby mi rwano na żywca. A rana po zębie dwa dni bolała.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Bo najgorzej rwać jak jest stan zapalny albo świeżo po nim. No nic tabletki przeciwbólowe i jakoś przeżyje. Tylko teraz jeszcze mi znieczulenie nie zeszło tzn pół języka i usta mam zdrętwiale :D

reklama
Bo najgorzej rwać jak jest stan zapalny albo świeżo po nim. No nic tabletki przeciwbólowe i jakoś przeżyje. Tylko teraz jeszcze mi znieczulenie nie zeszło tzn pół języka i usta mam zdrętwiale :D
Ja zasnelam wtedy ze znieczuleniem a jak sie obudzilam to jeszcze lekko trzymalo. Z tym że ja z tym ostatnim rwanym zebem bylam na nocnej pomocy dentystycznej :-) to o 2 sie kladlam to nic jeszcze nie zeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jak się ma stan zapalny to żaden mądry dentysta nie da pozwolenia na rwanie zęba mądry dentysta [emoji50] także współczuję zmień dentystę. Nawet jeśli brałaś wcześniej na to antybiotyk to jesli stan zapalny jest nadal to nie ma mowy o rwaniu tylko dalej antybiotyk.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się ma stan zapalny to żaden mądry dentysta nie da pozwolenia na rwanie zęba mądry dentysta [emoji50] także współczuję zmień dentystę. Nawet jeśli brałaś wcześniej na to antybiotyk to jesli stan zapalny jest nadal to nie ma mowy o rwaniu tylko dalej antybiotyk.

Ja już za długo brałam antybiotyk tydzień teraz, tydzień wcześniej, i po pierwszym tygodniu brania dentysta nie chciał właśnie wyrwać bo jeszcze miałam stan zapalny, przepisał antybiotyk znowu i znów tydzień brałam, i jeszcze do końca nie wyleczyłam, nie wiem czy to wina antybiotyku czy co... Ale antybiotyk niby najmocniejszy, może to zapalenie było aż tak okropne... Nie miała wyjścia i musiała to wyrwać. Mimo wszystko ja się cieszę bo strasznie ten ząb mnie bolał :(

Ja już za długo brałam antybiotyk tydzień teraz, tydzień wcześniej, i po pierwszym tygodniu brania dentysta nie chciał właśnie wyrwać bo jeszcze miałam stan zapalny, przepisał antybiotyk znowu i znów tydzień brałam, i jeszcze do końca nie wyleczyłam, nie wiem czy to wina antybiotyku czy co... Ale antybiotyk niby najmocniejszy, może to zapalenie było aż tak okropne... Nie miała wyjścia i musiała to wyrwać. Mimo wszystko ja się cieszę bo strasznie ten ząb mnie bolał :(
Będzie dobrze weź Ibuprom max najlepszy na zęba

Pamietam jak mi ósemka rosla w stronw dziąsła. Z dnia na dzien pojawila sie ropa, okropny stan zapalny. W niedziele szukalam dentysty. W koncu jedna sie zlitowala, przyjela mnie i wyrwala. Boziiuu to wyrwanie to bylo najpiekniejsze uczucie na swiecie, taka ulga!!!!! Haha, no ale co sie nacieriałam przez dwa dni to moje. A policzek mialam spuchniety jak chomik :)

Pamietam jak mi ósemka rosla w stronw dziąsła. Z dnia na dzien pojawila sie ropa, okropny stan zapalny. W niedziele szukalam dentysty. W koncu jedna sie zlitowala, przyjela mnie i wyrwala. Boziiuu to wyrwanie to bylo najpiekniejsze uczucie na swiecie, taka ulga!!!!! Haha, no ale co sie nacieriałam przez dwa dni to moje. A policzek mialam spuchniety jak chomik :)
No właśnie,Czasami nie ma wyjścia i trzeba rwać w stan zapalny :)

Ja się witam wieczornie! Coś dziwnego jest w powietrzu z tymi „dziwnymi @„. Tez mam jakaś dziwna, wyjątkowo źle się rano czułam i taka jakaś skąpa i jakaś dziwna błona mi poleciała. Poczytałam, ze to mogą być fragmenty błony śluzowej, nic co powinno niepokoić ogólnie. Ale ciekawa sprawa, ze tak wszystkie na raz mamy jakieś dziwne @ [emoji2]

reklama
Ale spoczko! Jeszcze tylko 27 dni niepewności [emoji23]
Szczerze wam powiem, ze ten nowy cykl z góry spisalam na straty, bo nie dość, ze to 13 to jeszcze testowanko wypadło by tak jakoś na dwa, trzy dni przed wigilia. Nie wierzę w takie szczęście [emoji16] ale wiadomo, spróbuje tak czy siak :)

Do góry