reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale spoczko! Jeszcze tylko 27 dni niepewności [emoji23]
Szczerze wam powiem, ze ten nowy cykl z góry spisalam na straty, bo nie dość, ze to 13 to jeszcze testowanko wypadło by tak jakoś na dwa, trzy dni przed wigilia. Nie wierzę w takie szczęście [emoji16] ale wiadomo, spróbuje tak czy siak :)
Nigdy nie mów nigdy. Moze akirat w okolicach owu będziesz miała grypke tak jak ja i @ nie zawita :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Nigdy nie mów nigdy. Moze akirat w okolicach owu będziesz miała grypke tak jak ja i @ nie zawita :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja nie pamietam kiedy byłam ostatni raz chora :) chyba ze 4 lata temu mnie trochę gardło bolało i miałam 37,7 tak to nawet przeziębienia nie, nic kompletnie się mnie nie czepia! Nawet choroba się mnie boi, jestem jak Chuck Norris [emoji23]

Ej, no jeszcze dopoki nie ma @to jeszcze nic straconego. Polańczyk poczeka!

Niunia , a ty jestes pod jakas kontrolą lekarza? Robilas jakies badania itp. Bo albo. Nie pisalas albo mi umknęło.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
@Jotka_Szczotka
Ej, no jeszcze dopoki nie ma @to jeszcze nic straconego. Polańczyk poczeka!

Niunia , a ty jestes pod jakas kontrolą lekarza? Robilas jakies badania itp. Bo albo. Nie pisalas albo mi umknęło.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
@Jotka_Szczotka wiesz chodzilam przez 9 lat do ginekologa i zawsze twierdzila ze zemno jest wszystko ok dopiero jak znalazłam innego ginekologa ktory porobil mi wszystkie badania i wyszlo ze mam wysoko nadczynnosc tarcYcy i ze musialam miec konizacje szyjki macicy.wiec teraz mam czestrze wizyty u gina i endokrynologa.

Jestem!
Po wizycie odwiedziliśmy znajomych i teraz wróciłam do domu.
Dzjewczyny, z dzieciątkiem wszystko cudownie:) ma 2.5cm, wyniki badań książkowe, szyjka wysoko, twarda zamknięta i pięknie rozpulchniona macica.
Lekarz powiedział że wszystko super.
Maleństwo widzieliśmy pierwszy raz, serducho bije jak dzwon [emoji7] machało nóżkami przez całe badanie [emoji4] coś pięknego [emoji173] wizyta za 3tyg :)
1511472206-14e4bc5b7d28ce76-aaaaaa.jpeg

1511472211-e44b3533d7f3fea0-aaaaaa.jpeg

Miałam lekki kryzys ale już się ogarnęłam i wierzę, że będzie tylko lepiej [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem!
Dzjewczyny, z dzieciątkiem wszystko cudownie:) ma 2.5cm, wyniki badań książkowe, szyjka wysoko, twarda zamknięta i pięknie rozpulchniona macica.
Maleństwo widzieliśmy pierwszy raz, serducho bije jak dzwon [emoji7] machało nóżkami przez całe badanie [emoji4] coś pięknego [emoji173] wizyta za 3tyg :)

Miałam lekki kryzys ale już się ogarnęłam i wierzę, że będzie tylko lepiej [emoji7]

Pięknie, gratuluje [emoji7][emoji173]️[emoji8]

Jestem!

Gratuluje!❤cudowny widok malenstwa❤tez juz bym chciala doczekac sie takiego widoku mojego bobaska.

Dzis usłyszalam od dziewczyn z pracy ze jestem w ciązy bo ostatnio strasznie nerwowa jestem :oo2::szok:przewaznie taka jestem tydzien przed @ a one mowią ze od dawna to zauwazyły a do @ jeszcze 10dni :/

Dzis usłyszalam od dziewczyn z pracy ze jestem w ciązy bo ostatnio strasznie nerwowa jestem :oo2::szok:przewaznie taka jestem tydzien przed @ a one mowią ze od dawna to zauwazyły a do @ jeszcze 10dni :/
Ja wczoraj M mówię że muszę niedługo zamówić ovarin,bo mi się już kończy a ciężko go kupić w aptece, najlepiej zamówić do apteki, a on do mnie że przecież ty już jesteś w ciąży :D No chyba nie ;) Ja akurat mam mieszane uczucia, chyba bardziej czuje że jednak się nie udało. Co ma być to będzie ;)

reklama
Jestem!

Cudo ❤

Do góry