reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny[emoji4] Aga gratuluję [emoji8] u mnie 18 dc, 5 dni po owulacji, brzuch boli od wczoraj i piersi tez bola i kluja...jednym slowem znowu zaczynam sie wkrecac[emoji23][emoji23][emoji23] Jak to Organek śpiewa: glupia ja...[emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, jak nam się w 6 cyklu nie uda, to się przebadamy.
=* oby udało sie teraz!!!!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A u mnie żadnych objawów ani na @ ani na ciążę... Tak wiem za wcześnie jeszcze. Ale.... Ale jest Sahara u mnie czyli tak jak zawsze przed @ chociaż i tak jeszcze za wcześnie cokolwiek mówić ;)

Smuteczek dziewczyny ze do was te wstrętne @ przyszły :(

Śliczny bobas gratuluję [emoji175] Wygląda już jak dzidziuś a nie groszek, który to tc? Zastanawiam się czy ma na następnej wizycie też zobaczymy już takiego "dorosłego" malucha [emoji4]
Dzidzia ma 9tyg, rozpoczęliśmy wczoraj 11 tydzień ciąży [emoji7] a Ty przypomnij mi?
Nie wiem od kiedy dzidzia przypomina dzidzie bo to moje pierwsze usg, bo na ost był tylko pęcherzyk. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was w 30 dc. Brzuch nie boli, samopoczucie super, humor mega dobry, plamień nie ma :) ale wkladke juz zalozyłam na majtasy i przy kazdym posiedzeniu w toalecie sprawdzam czy nie ma mikro plamień hahaha :D
Skąd ja to znam....nawet teraz tak mam że po wizycie w toalecie zerkam na wkładkę bardzo wnikliwie. Chyba mi to minie jak pierwszy trymestr się skończy. A no i koniecznie testowanko zrób.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witam was w 30 dc. Brzuch nie boli, samopoczucie super, humor mega dobry, plamień nie ma :) ale wkladke juz zalozyłam na majtasy i przy kazdym posiedzeniu w toalecie sprawdzam czy nie ma mikro plamień hahaha :D
Ja też szukam miktro plamień ... Humor zdecydowanie dobry o wiele lepszy niż wczoraj :)
Ahhh te hormony :)
Zobaczysz @ nie przyjdzie do Ciebie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry