Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wkrecam sobie, tylko ogolnie dziwna sprawa u mnie. No ale musze czekac i tyle. Zastanawiam sie czy ten wczorajszy test mogl wyjsc negatywny jesli jakims cudem jestem w ciazy?Nie wkrecaj się. U mnie zwykle pojawialy sie plamienia na 2,3 dni przed @. A tutaj zonk żadnych plamień. I tak jest do teraz.
Ja to twraz schizuję że moge dzidzi jeszcze na usg nie zobaczyc a wg om mam dzisiaj 6+1. A jedna z dziewczyn na lipcowkach widziala serduszko jak miala 5+5.
![]()
![]()
Mnie też czasem pobolewa, czasem lekko kłuje, a cycki hmm czasem pobolewają w nocy a tak to tylko sutki są bardziej wrażliwe na dotyk ale bez szału.Ja tak mialam od 17dc. I teraz nadal sporadycznie podbrzusze pobolewa ale to już takie bardziej rozciąganie czuje niż ból. A cyce....to sutki mnie tak wlasnie od 17dc tez bolaly a same cyce troche pozniej.
![]()
![]()
Sikańce mają to do siebie, że są kapryśneNie wkrecam sobie, tylko ogolnie dziwna sprawa u mnie. No ale musze czekac i tyle. Zastanawiam sie czy ten wczorajszy test mogl wyjsc negatywny jesli jakims cudem jestem w ciazy?
Może za wcześnie na testNie wkrecam sobie, tylko ogolnie dziwna sprawa u mnie. No ale musze czekac i tyle. Zastanawiam sie czy ten wczorajszy test mogl wyjsc negatywny jesli jakims cudem jestem w ciazy?
Ja już nie mogę na brzuchu spać przez cycki właśnie. Sutki mnie pieką a i cale cyce mega obolale. Ale wole to niż przytulanie z kibelkiem.Mnie też czasem pobolewa, czasem lekko kłuje, a cycki hmm czasem pobolewają w nocy a tak to tylko sutki są bardziej wrażliwe na dotyk ale bez szału.
Ja teraz tak mam...zaczelo sie wczoraj czyli w 17 dc, piersi kluja po bokach i sutki a do tego brzuch jak na @ i jeszcze w pachwinach...klasycznie zaczynam sie nakrecac jak co miesiąc[emoji20]Ja tak mialam od 17dc. I teraz nadal sporadycznie podbrzusze pobolewa ale to już takie bardziej rozciąganie czuje niż ból. A cyce....to sutki mnie tak wlasnie od 17dc tez bolaly a same cyce troche pozniej.
![]()
![]()
Ja się nakręcilam troche przez te sutki wlasnie bo wczesniej tego nie mialam. Polecam zapisywac spbie co miesiac objawy po owu i szybko sie wychwyci co sie pojawilo pierwszy raz.Ja teraz tak mam...zaczelo sie wczoraj czyli w 17 dc, piersi kluja po bokach i sutki a do tego brzuch jak na @ i jeszcze w pachwinach...klasycznie zaczynam sie nakrecac jak co miesiąc[emoji20]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom