reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie wkrecaj się. U mnie zwykle pojawialy sie plamienia na 2,3 dni przed @. A tutaj zonk żadnych plamień. I tak jest do teraz.

Ja to twraz schizuję że moge dzidzi jeszcze na usg nie zobaczyc a wg om mam dzisiaj 6+1. A jedna z dziewczyn na lipcowkach widziala serduszko jak miala 5+5.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie wkrecam sobie, tylko ogolnie dziwna sprawa u mnie. No ale musze czekac i tyle. Zastanawiam sie czy ten wczorajszy test mogl wyjsc negatywny jesli jakims cudem jestem w ciazy?

Ja tak mialam od 17dc. I teraz nadal sporadycznie podbrzusze pobolewa ale to już takie bardziej rozciąganie czuje niż ból. A cyce....to sutki mnie tak wlasnie od 17dc tez bolaly a same cyce troche pozniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mnie też czasem pobolewa, czasem lekko kłuje, a cycki hmm czasem pobolewają w nocy a tak to tylko sutki są bardziej wrażliwe na dotyk ale bez szału.

Nie wkrecam sobie, tylko ogolnie dziwna sprawa u mnie. No ale musze czekac i tyle. Zastanawiam sie czy ten wczorajszy test mogl wyjsc negatywny jesli jakims cudem jestem w ciazy?
Sikańce mają to do siebie, że są kapryśne :-P często wychodzą negstywne a cionsza jest. To że mi wyszedl dzien przed @ pozytyw to też chyba kaprys testu byl ale oczywiscie super ze tak szybko mi kreski dwie wyszlybo niw musialam już tego dnia iść na nockę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mnie zawsze tydzień przed @ bolą piersi, z dnia na dzień coraz mocniej aż dzień przed @ ból ustępuje. Wiec jakoś po niedzieli powinny zacząć już pobolewac. Ja nawet żeby wmówić sobie ciążę to nie mogę bo nie mam żadnych objawów, kompletnie normalnie się czuje. Jest Sahara tak jak zawsze po dniach płodnych u mnie, że aż do @ nic dosłowne nic. Także czekam spokojnie na rozwój wydarzeń :D Dziś zajmuje się raną po zębie, spuchła mi twarz i dziąsło masakrycznie :( Buzi nie mogę otworzyć ani nic zjeść :/ Głodna jestem, zjadłam jogurt ale się nie najadłam, a wszystko inne żeby zjeść wymaga ruszania szczęką a ta boli niemiłosiernie

Aha a jeszcze mi powiedzcie taka rzecz :D skoro beta wyjdzie szybciej niz sikaniec, to znaczy, ze w krwi jest wieksze stezenie tego hormonu nic w siuśkach? Czy w moczu sie pozniej pojawia? Jak to jest bo tegi nie ogarniam za bardzo umysłem mym. :D

Ja tak mialam od 17dc. I teraz nadal sporadycznie podbrzusze pobolewa ale to już takie bardziej rozciąganie czuje niż ból. A cyce....to sutki mnie tak wlasnie od 17dc tez bolaly a same cyce troche pozniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja teraz tak mam...zaczelo sie wczoraj czyli w 17 dc, piersi kluja po bokach i sutki a do tego brzuch jak na @ i jeszcze w pachwinach...klasycznie zaczynam sie nakrecac jak co miesiąc[emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz tak mam...zaczelo sie wczoraj czyli w 17 dc, piersi kluja po bokach i sutki a do tego brzuch jak na @ i jeszcze w pachwinach...klasycznie zaczynam sie nakrecac jak co miesiąc[emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nakręcilam troche przez te sutki wlasnie bo wczesniej tego nie mialam. Polecam zapisywac spbie co miesiac objawy po owu i szybko sie wychwyci co sie pojawilo pierwszy raz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry