ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Tak jestem
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytam Dziewczyny te Wasze posty o obiadkach (i nawet pieczenie się pojawiło!), ślinka cieknie do kolan i stwierdzam, że jesteście zbyt perfekcyjne! [emoji119] i jeszcze ten Mim! [emoji16]
@O’Hara Czy u Was jest śnieg? Zimowa fotka ze spaceru w Alpach musi być!
No najgorsze to szperanie po necie i czytanie człowiek może zwariowaćDziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć
Uwielbiam sukienkiU mnie wlasnie zaczely sie plamienia czyli @ przyszla w 26 dc[emoji26] no nic przynajmniej wiem na czym stoję[emoji4] jutro ide do fryzjera skrócić wlosy, zmienic kolor, kupie moze.jakas sukienke i byle do przodu!!! Będzie dobrze, musi być!!!! Jestem zdrowa, maz tez, jemy zdrowo, uprawiamy wyczynowo sporty, damy radę tylko musze uwolnic głowę i przestac myslec o tym, że mam juz tyle lat!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry evribadi!![]()
No jest śnieg ale nie idę na spacer, bo mnie kolano boli [emoji849] w sumie to już jest lepiej ale jeszcze ten weekend sobie odpuszczę, bo nie chce się potasowć na cacy![]()
Dziewczyny zabierzcie mi internet ciągle czytam pco komu się udało, za którym razem już swiruje cały czas myślę o dziecku co robić żeby nie myśleć
Jeeeeść!
Ssie mnie okropnie, ale czekam az mężu dziś o mnie zadba=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()