reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

IMG_20171202_202602.jpg

Ten z prawej jest z 30ego ten z lewej jest z dzis, to normalne???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Załączniki

• IMG_20171202_202602.jpg
    IMG_20171202_202602.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 402
reklama
U mnie trzy dni były odrobinę ciemniejsze kreski a dziś nagle pozytyw. Jeszcze nigdy tak pozytywnego testu owu nie miałam. Może jeszcze masz czas do owu ?
1512243051-c25a11e55213c9c2-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tak. Wieczny plac budowy. Tak to jest mieszkać na nowiutkim osiedlu [emoji14]
1512238097-7e154dde01a30ea4-aaaaaa.jpeg

W mieście wszędzie blisko taki atut A na wi daleko życie płynie strasznie wolno nieraz niema co robić to można przed kilkoma domami znalesc monitoring wiejski [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png

To jeszcze ma czas nagle zrobić się mocna czerwona krecha. Spokojnie :)
U mnie wczoraj 10 DC trochę mocniejsza kreska niż u Ciebie a dziś 11 DC nagle pozytyw. Więc owu wypada 12 DC więc mega w szoku jestem bo normalnie 14/15 dc. Ale z Aleksem właśnie przy wcześniejszej owu chyba zaszłam w ciążę

W mieście wszędzie blisko taki atut A na wi daleko życie płynie strasznie wolno nieraz niema co robić to można przed kilkoma domami znalesc monitoring wiejski [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png
I właśnie to jest piękne że życie płynie wolno ;) Monitoring wiejski to u nas nie ma :D To nie te czasy, młodzi ludzie mieszkający na wsi żyją swoim życiem :D zauważyłam że dużo młodych ludzi się buduje na wsi, i nie po to aby mieć gospodarstwo ale żeby mieć własny domek z ogrodem ❤ Mi nie przeszkadza to że wszędzie mam daleko,jestem zmotoryzowana więc spoko :) Autem mam 20minut do miasta :D

reklama

eikt3e3k96x30qte.png
Wieś [emoji14]
I miasto i wieś mają swoje zalety i wady. Ja od dziecka w mieście, w bloku i nie zmieniłabym tego. Teraz mieszkam w bloku oddanym w listopadzie w tamtym roku do użytku. Nowe osiedle, mnóstwo zieleni i placów zabaw. Na osiedlu biedronka, przychodnia, apteka, papierniczy, wispol, teraz będzie się otwierał Rossmann. Więc po podstawowe rzeczy nie muszę ruszać się z osiedla. 90% klientek z osiedla bo w większości to młode rodziny tu mieszkają. I przede wszystkim nie ma wierzowców. Są bloki 2 max 4 klatkowe i 4 max 5 pięter.
Pierwsze zdjęcie z aktualnego mieszkania a drugie tamtej zimy z poprzedniego mieszkania. Na zdjęciu w tle widać mały budynek za stawem to teraz mieszkam dwa bloki jeszcze za tym budynkiem.
1512243380-5a24f335039f3b6e-aaaaaa.jpeg
1512243485-d39930b00921f720-aaaaaa.jpeg

Do góry