O'Hara
Fanka BB :)
A apteki internetowe obczaiłaś?ja żeli nie używam ale ostatnio w gemini obkupiłam się w 4 testy ciążowe różne, będe je namiętnie przed świętami obsikiwać![]()
Obczaiłam. Nigdzie nie ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A apteki internetowe obczaiłaś?ja żeli nie używam ale ostatnio w gemini obkupiłam się w 4 testy ciążowe różne, będe je namiętnie przed świętami obsikiwać![]()
no właśnie ja nie mam problemów zeby miec tam mokro jak przyjdzie co do czego ale chodzi o sluz szyjkowy który pomaga plemnika tam dalej no i przetrwać aż dojdzie do zapłodnienia....Ale właśnie słyszałam że w tych zwykłych żelach lub zwykłych oliwkach plemniki mogą szybciej umierać albo wolniej się poruszaćMy nie używamy wcale dlatego. A ten żel (lubrykant) właśnie wspomaga i aktywność plemników i przedłuża ich żywotność
podobno picie siemienia lnianego daje super rezultaty plus wiesiołek, herbata zielona i wodano właśnie ja nie mam problemów zeby miec tam mokro jak przyjdzie co do czego ale chodzi o sluz szyjkowy który pomaga plemnika tam dalej no i przetrwać aż dojdzie do zapłodnienia....
Ja takie zadupie mam ze 30 metrów od domu mieszkam na takiej typowej starej wsi ale ci raz więcej miejscowych się wprowadza dobrze że zrobili osiedle za lasem ale szkoda że koło mojego domu jeżdżą mieszkam przy głównej drodze"Boże ale pięknie to Ty w lesie mieszkasz ze takie widoki"
Kicia do koleżanki jechałam i ona mieszka na takim zadupiu-tak
Się do niej dojeżdża
![]()
i takie ma widoki z okna [emoji7]
![]()
![]()
Coś pięknego [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
KwakwakwaJak nie jak tak, teraz wrzucamy fotki swoich zimowych krajobrazów! To jest czalenndż, także bardzo proszę mi się tu nie opindalać z tematem [emoji41].
![]()