reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja widziałam w necie taki termometr specjalny, ze łączy się prze app z telefonem i robi sam wykresy i takie tam i oczywiście się napaliłam ale kuzwa na całe szczęście zdrowy rozsądek we mnie przemówił i nie kupiłam, bo skoro mam regularnie ovu to po co wydawać kasę? [emoji16][emoji123]
Przydał by mi się taki

reklama
Kurde teściowa pokłóciła się że swoją pierwszą synową [emoji23] to teraz dzwoni do mnie żebym przyjechała jej pomóc [emoji14] bo na nowym mieszkaniu ma elektryczny piekarnik w zabudowęlie i nie wie jak go uruchomić [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.
Tak po owu temp rośnie. Jak chcesz są aplikacje na telefon, ściągnij sobie. Ja mam dwie Ovuview i Flo. Flo mam 1 cykl a
Ovuview czwarty. Ovuview samo Ci analizuje temp i wyznacza kiedy byla owu a flo nie wiem bo dopiero pierwszy cykl uzywam a skoku temp jeszcze nie mialam
Może bym spróbowała mierzyć. Zaraz popatrzę na to :) nigdy nie mierzyłam a dziś i wczoraj z ciekawości spojrzałam i 37stopni

Na początku ciąży mogą być objawy jak na @ ;) nie ma się co na zapas stresować ani w jedną ani w drugą stronę :)

Wiem, wiem... ale tak miesiąc w miesiąc sobie powtarzam, a koniec końców i tak przyłazi wiadomo co.. :/ więc już fiś mi się włącza i niepotrzebne nakręcanie .. :>

Ja się tak boję zatestować.. chciałabym jutro - 28 dc 11 dpo (albo 13, nie jestem do końca pewna). Nie chce się znów rozczarować ;(
Znam to. Mam tak za każdym razem. Kiedyś mi się @ spóźniła kilka dni, zrobiłam test i dupa. Na drugi dzień @ była. Tak samo jak w tamtym cyklu. Pokladalam w nim, w sumie, nadzieję. @ spóźniona 1 dzień przyszła, a jak!
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiem... ale tak miesiąc w miesiąc sobie powtarzam, a koniec końców i tak przyłazi wiadomo co.. :/ więc już fiś mi się włącza i niepotrzebne nakręcanie .. :>
Miałam tak 12 CS z synem. Teraz 3 CS i już odpuściłam bo już się nakręcałam i stresowałam jak przy staraniach o syna...
I póki co wychodzi ale to dopiero 4dpo

Dziś los się do mnie uśmiechnął testem owulacyjnym więc fikalismy koziołki z mężem, dobrze że mamy urlopy i mogę go złapać w każdej chwili prawieżyczę miłego dnia i dużo seksu

Znam to. Mam tak za każdym razem. Kiedyś mi się @ spóźniła kilka dni, zrobiłam test i dupa. Na drugi dzień @ była. Tak samo jak w tamtym cyklu. Pokladalam w nim, w sumie, nadzieję. @ spóźniona 1 dzień przyszła, a jak!
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za kciuki <3 Ja mam to dziwne szczęście, ze jak zrobię test w dzien spodziewanej to po kilku godzinach przywlecze się @. Wiec boje się wywołać wilka z lasu. A raczej wilczyce :D to może jutro jeszcze dam spokój i zobaczę z sobotę.

reklama
Do góry