Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji26] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji26]Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()
No zjadłabym wogóle jakieś ciasto, żałuje że nic nie upiekłamW prezencie dostanę kasę na 100% jak zawszea serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać
sCzegolnie lubię swojego, bo noe dodaje rodzynek bo kuwa one tak namiekaja w tym cieście, ze mo się zbiera na hafta jak mam to jeść nie lubię [emoji12] wiec dodaje pistacji albo orzechów włoskich zamiast rodzynów mmmm <pychażeojaprdl>
![]()
Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()
Nawet nie wiesz jak mi ciężko. Czuje sie taka bezużyteczna.Jezus Maria Elodia! Współczuje się strasznie! Brak mi słów, trzymaj się kochana [emoji8][emoji20][emoji22]
Też tego nie ogarniam - czemu każdy sernik musi być z tymi okropnymi rodzynkami [emoji24]W prezencie dostanę kasę na 100% jak zawszea serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać
sCzegolnie lubię swojego, bo noe dodaje rodzynek bo kuwa one tak namiekaja w tym cieście, ze mo się zbiera na hafta jak mam to jeść nie lubię [emoji12] wiec dodaje pistacji albo orzechów włoskich zamiast rodzynów mmmm <pychażeojaprdl>
![]()
Nawet nie wiesz jak mi ciężko. Czuje sie taka bezużyteczna.
![]()
![]()
To chyba ja jestem inna bo sernika niecierpieW prezencie dostanę kasę na 100% jak zawszea serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać
![]()
Oj nie nie nieSerduszko nie bije. Ide sie pochlastać.
![]()
![]()