reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Serduszko nie bije. Ide sie pochlastać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
[emoji26] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji26]

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

W prezencie dostanę kasę na 100% jak zawsze :) a serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać :) sCzegolnie lubię swojego, bo noe dodaje rodzynek bo kuwa one tak namiekaja w tym cieście, ze mo się zbiera na hafta jak mam to jeść nie lubię [emoji12] wiec dodaje pistacji albo orzechów włoskich zamiast rodzynów mmmm <pychażeojaprdl> :)
No zjadłabym wogóle jakieś ciasto, żałuje że nic nie upiekłam :) a sernik mmmm pycha lubie :)

W prezencie dostanę kasę na 100% jak zawsze :) a serrrrrniczek mmmmm pychotka, już się nie mogę doczekać :) sCzegolnie lubię swojego, bo noe dodaje rodzynek bo kuwa one tak namiekaja w tym cieście, ze mo się zbiera na hafta jak mam to jeść nie lubię [emoji12] wiec dodaje pistacji albo orzechów włoskich zamiast rodzynów mmmm <pychażeojaprdl> :)
Też tego nie ogarniam - czemu każdy sernik musi być z tymi okropnymi rodzynkami [emoji24]
Powinny być też serniki bez rodzynek:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba ja jestem inna bo sernika niecierpie:p

reklama
Do góry