reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kiedy była owu ? :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz w sobotę. (O 4 nad ranem złapały mnie takie kłujące skurcze, że myślałam, że na nocce wykituje :D) w sumie tak strzelam, bo w sobotę bolało po prawej stronie, wczoraj po lewej, a dziś znowu po prawej ale nie tak bardzo, jak w sobotę ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie średnio bo już mnie dopada pms i mam ochotę komuś zaje*** [emoji16]
Ostatnio też tak często miewam, ale wiesz co? Ogarnęłam potęgę pierniczków z nadzieniem morelowym. Zjadłam pół paczki i czuję się niczym najszczęśliwszy człowiek na świecie :D

No właśnie o dziwo nie mam jakoś apetytu, mam takie ciśnienie ze aż mi żołądek zatkało. Jeszcze mnie stara (czyt. Szefowa) tak podku****a dzisiaj, ze jeszcze się słowem odezwie i bóg mi świadkiem, ze będzie zbierać zęby z gleby.

No właśnie o dziwo nie mam jakoś apetytu, mam takie ciśnienie ze aż mi żołądek zatkało. Jeszcze mnie stara (czyt. Szefowa) tak podku****a dzisiaj, ze jeszcze się słowem odezwie i bóg mi świadkiem, ze będzie zbierać zęby z gleby.
Baby są ogólnie okropne. Dużo lepiej pracuje się z facetami. O szefowej już nie wspomnę.
A w sumie jebać! Lej po mordach na poprawę humoru! ;)

reklama
W nagatywie jeszcze [emoji14]
1513075742-8f54a57c5da29000-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry