mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Teraz w sobotę. (O 4 nad ranem złapały mnie takie kłujące skurcze, że myślałam, że na nocce wykitujeKiedy była owu ? :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz w sobotę. (O 4 nad ranem złapały mnie takie kłujące skurcze, że myślałam, że na nocce wykitujeKiedy była owu ? :*
Kuwa ale Ci dobrzeTa, 7dpo jestem.
Kuwa ale Ci dobrze![]()
Ostatnio też tak często miewam, ale wiesz co? Ogarnęłam potęgę pierniczków z nadzieniem morelowym. Zjadłam pół paczki i czuję się niczym najszczęśliwszy człowiek na świecieNo właśnie średnio bo już mnie dopada pms i mam ochotę komuś zaje*** [emoji16]
Lepiej komuś wpier..... niż jeść jak ja dzisiajNo właśnie średnio bo już mnie dopada pms i mam ochotę komuś zaje*** [emoji16]
Właśnie jedzenie jest super! Dzisiaj mam dzień śmietnika i nic się przede mną nie ukryje [emoji23]Lepiej komuś wpier..... niż jeść jak ja dzisiaj![]()
Ja właśnie wczoraj je kupilam i już dzis wyszedł pozytywnie a z allegro jeszcze nie....Wcześniej robiłam te z allegro. Ale z tymi z domowego laboratorium pierwszy cykl
Baby są ogólnie okropne. Dużo lepiej pracuje się z facetami. O szefowej już nie wspomnę.No właśnie o dziwo nie mam jakoś apetytu, mam takie ciśnienie ze aż mi żołądek zatkało. Jeszcze mnie stara (czyt. Szefowa) tak podku****a dzisiaj, ze jeszcze się słowem odezwie i bóg mi świadkiem, ze będzie zbierać zęby z gleby.