reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@O'Hara no będzie! I w ogóle jakoś do mnie to nie dociera. Lecę od euforii do przerażenia. Jeszcze nie mogę się do gin dodzwonić, a mam taką pracę, że duuuuzo dzwigam, więc nie mam pojęcia, co teraz wymyślić, ale morda mi się cały czas cieszy :D

@KatiNails i @Ewarut @lili78 dzięki dziewczyny! [emoji173]️

Jak sobie powiedziałam, że ten cykl jest mój, tak sobie zrobiłam [emoji3]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@O'Hara no będzie! I w ogóle jakoś do mnie to nie dociera. Lecę od euforii do przerażenia. Jeszcze nie mogę się do gin dodzwonić, a mam taką pracę, że duuuuzo dzwigam, więc nie mam pojęcia, co teraz wymyślić, ale morda mi się cały czas cieszy :D

@KatiNails i @Ewarut dzięki dziewczyny! [emoji173]️

Cieszę się ogromnie odpoczywaj dużo i dbaj o Was [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails i @Ewarut dzięki dziewczyny! [emoji173]️

A mi się wydaje że za kilka miesięcy wszystkie staraczki 2017 będą zafasolkowane [emoji7][emoji7] taki piękny wysyp pozytywów!

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@KatiNails i @Ewarut @lili78 dzięki dziewczyny! [emoji173]️

Ale super, normalnie Ci zazdroszczę! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Jak każdej zafasolkowanej. Nie będę ściemniać [emoji4] dużo zdroweczka! [emoji256][emoji173]️[emoji8]

Ale super, normalnie Ci zazdroszczę! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Jak każdej zafasolkowanej. Nie będę ściemniać [emoji4] dużo zdroweczka! [emoji256][emoji173]️[emoji8]
Kochana ten cykl jest Twój! Bo przecież ta szałowa bielizna musi coś dac! Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!

reklama
Do góry