Kaamilaaa
Fanka BB :)
Oj tam spokojnie [emoji12] wyjść wyjdziesz ale z czym i w jakich ilosciach to juz inna bajka [emoji12]popatrze zaraz na str. Ikee mam w Poznaniu a boje sie ze jak wejde to nie wyjde![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tam spokojnie [emoji12] wyjść wyjdziesz ale z czym i w jakich ilosciach to juz inna bajka [emoji12]popatrze zaraz na str. Ikee mam w Poznaniu a boje sie ze jak wejde to nie wyjde![]()
Oo właśnie gniazdko- kokon fajna rzecz. Ja juz czekam kiedy bede miala swoja maszyne pod ręką i bede mogla sie wziac za szycie. Jeszcze posciel do lozeczka wozka itp [emoji854]Ja mam komode z przewijakiem po córce i fajnie się sprawdzała i sprawdza. Górę się sciąga i zostaje sama komoda.
Ja zamówiłam gniazdko mam nadzieję, że się sprawdzi gdy młody będzie spał na dole. No i dziewczyna ma mi otulacz do fotelika jeszcze uszyć.
Ja też trochę podczytywałam ten wątek i nie mój klimat. Nie ważne ile masz lat, ale to co piszą jest niesmaczne. Sama jestem bardzo wyzwolona, znam swoje potrzeby ale intymne szczegóły powinny jednak zostać w sypialni.
Dobra laski powiem wam ze tn wątek staraczek juz mnie zmęczyl. Powiedziałam ze troche to wulgarne jak pisza o wiszacych jajach, rysowaniu po fiucie z nudów itp. I trochę czuje sie skrepowana jak to czytam i dostalam zjebke ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje. Akcja jak z papierosami. Szkoda gadac.
Moge ci uszycNo wlasnie ogladalam kinderkraft ogolnie wszystko jest fajne a trzeba zdecydować sie na jedno. Teraz przeszukuje kokonu i becika ale wiązanego.. Nie chce wydac na to miolionow ale musi miec to cos![]()
Serio?Moge ci uszyc![]()
Taki mam zawodSerio?