raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Kochana, Ty się nie udzielałaś na lutówkach, prawda? U nas też już 35tcJuz sie doczekac sie nie moge ! Jestem zmeczona juz ta ciaza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, Ty się nie udzielałaś na lutówkach, prawda? U nas też już 35tcJuz sie doczekac sie nie moge ! Jestem zmeczona juz ta ciaza
Mój też z tych większych chłopcówRaz dwa trzy a ile twoja dzidzia waży ? U mnie wychodzi że dzidziol będzie duży trochę mnie to stresuje
O super wieści! Cieszę się że widziałaś już kropka. I serduszko [emoji173]Laseczki mamy już większego dzidziusia. Ale o tydzień młodsza fasolka. Odpowiada po zmierzeniu 6+1 a my dziś wg OM 7+1 więc akcja serduszka była, ale jeszcze wczesna. Lekarz chce nas widzieć za tydzień. Ale wszystko wygląda ok.
Kochana jak on ma 2500g to w 6tygodni nie przytyje chyba 2 kg [emoji6]U mnie nawet 2 tyg zaczynam się martwić czy dam rade urodzić. Niby do 4500 twierdzi, że dam ale bardzo bym chciala uniknac nacinania i pekniecia tylko czy da sie przy takoej wadze.
Ktora z Was mowila o oleju z wiesiołka ? I od kiedy pić herbatke z liści malin ?