martoosia04
Fanka BB :)
To nasze:A pokażesz tu to zdjęcie jeszcze raz?
A to niby to „fachowe”
Ja nie bardzo wiem jak poszukać na swoim te niby kosmówkę. Bo to ponoć to ma znaczenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nasze:A pokażesz tu to zdjęcie jeszcze raz?
Pamiętaj: u mnie sie nie sprawdziło :* tez mowily, zw chłopiecWyrok brzmi: chłopiec [emoji170]
Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.
Dokladnie. Ja tam zdjęcie wyslalam bardziej dla zabawyRozumiem [emoji6]Ja bym nie przywiązywala do tego wagi. Juz do oceny nuba bardziej, ale do tego masz jeszcze kilka tygodni. W tym czasie musisz wierzyć w swoją corecz3 i nie zwariować [emoji8]
U nas było tak. Wrożyły chlopca, a jest Pola [emoji173]️To nasze:
Zobacz załącznik 933771
A to niby to „fachowe”
Zobacz załącznik 933772
Ja nie bardzo wiem jak poszukać na swoim te niby kosmówkę. Bo to ponoć to ma znaczenie.
Pamiętaj: u mnie sie nie sprawdziło :* tez mowily, zw chłopiecDokladnie. Ja tam zdjęcie wyslalam bardziej dla zabawy
![]()
Zaraz znajde.mojez 6 tyg i wam pokaże
U nas było tak. Wrożyły chlopca, a jest Pola [emoji173]️Zobacz załącznik 933774
Martoosia04 wstawisz nam zdj z 1 prenatalnych i ocenimy Ci po wyrostku. Ja w koncu zjarzylam jak to oceniac.. Moze sie myle ale narazie komu nie powiem sie sprawdzamoje tez sie sprawdzilo
![]()
Noo po wyrostku to już. prędzejMartoosia04 wstawisz nam zdj z 1 prenatalnych i ocenimy Ci po wyrostku. Ja w koncu zjarzylam jak to oceniac.. Moze sie myle ale narazie komu nie powiem sie sprawdzamoje tez sie sprawdzilo
![]()
Poczekamy!No to jeszcze miesiąc musimy poczekać![]()
Tak, poczekajmy na prenatalne z oceną bo tam to już jest większe prawdopodobieństwo trafienia. Choć i tam zdarza się błąd.