• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Mieszkanie pomalowane. Dzisiaj caly dzien sprzatam, przenosze rzeczy z miejsca na miejsce. Mycie okien to juz mnie dobilo. Za tydzien juz bym nie dala rady. Dobrze, ze mam to za soba. Musielismy sie pogodzic z mysla, ze musimy zostac w tym wynajmowanym mieszkaniu. Trudno...trzeba bylo je do jakiegos skromnego stanu doprowadzic. Poczekam, az przyjdzie lozeczko to poczuje sie moze lepiej jak będzie juz w pokoju.
Jejku ja nie wiem jak ja będę sprzątać będąc w 30 którymś tygodniu [emoji14] poważnie [emoji14] ja mam 16 tc a dysze jak lokomotywa :/ a przede mną też okna bo wyglądają jak nie powiem co [emoji14]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry