reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja na szczęście będę mieszkać od teściowej daleko. Ach serce mnie tylko boli. Najgorsze że mój mąż przez nią cierpi. Zamiast się cieszyć z ciąży to płacze i się cała aż trzese z nerwow. Idę 14 do ginekologa i boję się że nie zobaczy serduszka bo te nerwy tak wpłynęły że coś nie tak z dzidzia Będzie;(

Unikaj jej i tyle. Niech tylko maz sobie z nia rozmawia, bo bedziesz sobie pol ciazy wmawiac, ze kolejna klotnia zaszkodzilas dziecku. Poczatek jest najwazniejszy wiec nie widze sensu rozmawiac z ludzmi ktorzy doprowadzaja nas do takiego stanu.

reklama
Wiecie co jestem normalnie załamana chodzę do Endo prywatnie płacę za wizytę 200 zł i pierwszy trymestr TSH poniżej normy, ale ok bo ta beta rosła więc sztucznie zaniżala później się w 13 tyg uregulowało, kazała powtórzyć dopiero w maju, ale za waszą namową powtórzyłam wszystko teraz i mam ponad 5 no załamana jestem !!!
Miała tak któraś z Was ?
Screenshot_20190308-204652.jpeg

Wiecie co jestem normalnie załamana chodzę do Endo prywatnie płacę za wizytę 200 zł i pierwszy trymestr TSH poniżej normy, ale ok bo ta beta rosła więc sztucznie zaniżala później się w 13 tyg uregulowało, kazała powtórzyć dopiero w maju, ale za waszą namową powtórzyłam wszystko teraz i mam ponad 5 no załamana jestem !!!
Miała tak któraś z Was ?Zobacz załącznik 949960
Bierzesz euthyrox lub letrox? Beta w ciązy powinna wynosić max 3, moj endo mowil, ze najlepiej jesli będzie w okolicach 1.5.

Moj mówi, że do 2.5.
Paulinka nie martw się może powinnaś zwiększyc dawke leku ? Nawet sama
Nie biorę leków od połowy listopada kiedy to po Eut*hyrox 25 spadło mi poniżej normy kazała odstawić, pierwszy trymestr ciągle poniżej normy, w 13 tyg 1,57 ale stwierdziła, że leków nie potrzebuje jeśli już się uregulowało i kazała powtórzyć w maju, gdyby nie wy to bym powtórzyła w tym maju, ale poszłam dzisiaj i dobrze zrobiłam
Pisałam do tej głupiej baby (endo) i każe od jutra wdrożyć po 2 tab tej 25-tki

Paulina na mój chłopski rozum raczej nie powinno tym bardziej że szybko wylapalas ten wysoki wynik. Pomyśl że kobiety tylko raz w ciąży robią TSH i jeśli wynik jest prawidłowy to nie powtarzają.
Ja wczoraj robiłam TSH i wyszło mi 0,366 gdzie norma zaczyna się od 0,350. Złapałam się w przedziale. Ale znów toxo igg wyszlo 24,40 a IGm nie mam zrobionych. Nie wiem czy na skierowaniu nie było, czy w laboratorium zapomnieli zrobić [emoji848]

reklama
Unikaj jej i tyle. Niech tylko maz sobie z nia rozmawia, bo bedziesz sobie pol ciazy wmawiac, ze kolejna klotnia zaszkodzilas dziecku. Poczatek jest najwazniejszy wiec nie widze sensu rozmawiac z ludzmi ktorzy doprowadzaja nas do takiego stanu.
Masz rację kochana. Ja głupia chciałam wyciągnąć biala flagę. Za dobre mam serce. Zawsze w życiu za to dostawałam po dupie. Wiecie co mi powiedziała dzisiaj? Że jak będę już po usg że mam dzwonić do niej. A jak się okaże jakieś chore to ona nazbiera pieniądze na zabieg. Myślałam, że się przeslyszalam. Za przeproszeniem co za głupia pi**A... nie ujme tego inaczej. To jest matka? To jest osoba wierzaca? Nosz kur.. . Myślałam, że jej serce wyrwa naprawde. Ale to ona moje wyrwala i podeptala w tamtej chwili.... mąż akurat wyszedł po coś do auta...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry